Matthews International Corporation

Laatste koersupdate: 16 apr. 24 23:00 GMT

Koers:
26,16 US$
Open:
26,36 US$
Vorige sluiten:
26,63 US$
Dagbereik:
26,01 US$ - 26,57 US$
Jaarbereik:
26,01 US$ - 48,86 US$
Winst per aandeel:
1,07
Koers-winstverhouding:
24,45
52 weken Prijsvork:
28,78 US$
Volume:
94.004,00 US$
Gemiddeld volume:
162.208,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Matthews International Corporation

Matthews International Corporation logo

Matthews International Corporation is een toonaangevende wereldwijde leverancier van merkoplossingen, gedenkproducten en industriële technologieën. Het bedrijf is opgericht in 1850 en biedt al meer dan een eeuw en een half innovatieve oplossingen die een indrukwekkende klantervaring creëren.

Het hoofdkantoor van Matthews International Corporation is gevestigd in Pittsburgh, Pennsylvania en bedient klanten over de hele wereld. Het bedrijf opereert via drie segmenten, namelijk SGK Brand Solutions, Memorialization en Industrial Technologies.

SGK Brand Solutions biedt verschillende aanbiedingen, zoals merkbeheer, pre-media-diensten, drukplaten en cilinders, beeldvormingsdiensten, digitale assetmanagement, merchandising-displaysystemen en marketing- en ontwerpdiensten voor de consumentengoederen- en detailhandelsindustrie. Het Memorialization-segment is gespecialiseerd in bronzen en granieten gedenktekens, rechtopstaande granieten gedenktekens en monumenten, gedenkproducten voor crematie, granieten banken, bloemvaasjes, cryptplaten en -letters, crematie-urnen, niche-eenheden, begraafplaatskenmerken en -beelden, evenals kisten, crematie- en verbrandingsapparatuur voor de begraafplaats- en begrafenisondernemers.

Het Industrial Technologies-segment biedt markering- en coderingapparatuur en -verbruiksgoederen, industriële automatiseringsproducten en ordervervullingssystemen, die worden gebruikt voor identificatie, tracking, picking en transport van consumenten- en industriële producten, voornamelijk in de warehousing- en industriële sectoren.

Matthews International Corporation is toegewijd aan het voortzetten en optimaliseren van de klantervaring en heeft onlangs verschillende nieuwe initiatieven gelanceerd om deze missie voort te zetten. In 2020 lanceerde het bedrijf een nieuw digitaal borden- en displaybedrijf en heeft het geïnvesteerd in digitale platforms zoals augmented reality, kunstmatige intelligentie en 3D-printing. Het werkt ook aan het creëren van een nieuwe suite aan diensten om klanten beter te bedienen, waaronder nieuwe ontwerp-, productie-, distributie- en marketingdiensten. Bovendien investeert Matthews International in innovatie om de merkbouwinspanningen van zijn klanten te versterken, met als doel hun resultaten te verbeteren.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Industrie
Industrieën:
Conglomeraten
Ticker:
MATW
CIK:
63296
ISIN:
US5771281012
Website:
https://www.matw.com
Telefoon:
412 442 8200
Herkomst:
United States
Medewerkers:
12.000