Marathon Digital Holdings, Inc.

Laatste koersupdate: 17 apr. 24 23:00 GMT

Koers:
14,63 US$
Open:
14,58 US$
Vorige sluiten:
14,60 US$
Dagbereik:
14,18 US$ - 15,12 US$
Jaarbereik:
7,16 US$ - 34,09 US$
Winst per aandeel:
1,06
Koers-winstverhouding:
13,80
52 weken Prijsvork:
21,81 US$
Volume:
37.671.032,00 US$
Gemiddeld volume:
68.281.920,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Marathon Digital Holdings, Inc.

Marathon Digital Holdings, Inc. logo

Marathon Digital Holdings, Inc. is een toonaangevend technologiebedrijf voor digitale activa, gevestigd in Las Vegas, Nevada, dat zich richt op het blockchain-ecosysteem en het genereren van digitale activa. Het in 2010 opgerichte bedrijf is uitgegroeid tot een leider in de digitale activasector, met activiteiten in de Verenigde Staten en daarbuiten. Het bedrijf streeft ernaar het eerste beursgenoteerde mijnbouwbedrijf voor digitale activa ter wereld te worden.

Marathon Digital Holdings, Inc. exploiteert momenteel twee bitcoin mining farms met een totale hash rate van 5,2EH/s. Het bedrijf breidt voortdurend uit, met plannen om de hashsnelheid in de nabije toekomst te verhogen tot 15EH/s. Het bedrijf heeft een innovatieve aanpak van mijnbouw, waarbij het gebruik maakt van zowel traditionele mijnbouw als ASIC-mijnbouw. Het bedrijf is voortdurend op zoek naar mogelijkheden om de mijnbouwactiviteiten te optimaliseren en ervoor te zorgen dat het aan de spits van de blockchaintechnologie blijft.

Het bedrijf is ook betrokken bij de ontwikkeling van verschillende blockchain- en gedistribueerde grootboektechnologieën, zoals het Lightning Network, Hyperledger en Ethereum. Dankzij deze projecten en technologieën kan het bedrijf zijn mijnbouwmogelijkheden voor digitale activa en bedrijfsactiviteiten uitbreiden, waardoor het een efficiënter en veiliger blockchain-ecosysteem kan creëren.

Naast haar mijnbouwactiviteiten voor digitale activa bezit en exploiteert Marathon Digital Holdings, Inc. ook het Marathon Investment Fund, dat per 31 december 2021 de 4.794 bitcoins van het bedrijf bezit. Dit is ’s werelds grootste beursgenoteerde Bitcoin-fonds, waardoor het bedrijf een veilige en efficiënte manier kan bieden om te investeren in digitale activa zonder dat er hands-on beheer nodig is.

Marathon Digital Holdings, Inc. heeft ook een leidende rol op zich genomen bij het vergroten van de adoptie van blockchaintechnologie in de Verenigde Staten en wereldwijd. Het bedrijf werkt samen met andere bedrijven en organisaties, zoals de Amerikaanse Kamer van Koophandel en het Amerikaanse ministerie van Financiën, om haalbare en duurzame use cases voor blockchaintechnologie te ontwikkelen. Het bedrijf heeft ook een aantal partnerschappen opgezet om blockchaintechnologie en de toepassingen ervan te promoten, zoals met Microsoft en de Intercontinental Exchange.

Het bedrijf streeft er voortdurend naar om in de voorhoede van de blockchaintechnologie te blijven, en zet zich in om de infrastructuur en protocollen te helpen ontwikkelen die de toepassing van digitale activa wereldwijd mogelijk zullen maken. Marathon Digital Holdings, Inc. is gericht op het opbouwen van een toekomst waarin blockchaintechnologie en digitale activa gemeengoed zijn in het dagelijks leven.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Financiële diensten
Industrieën:
Kapitaalmarkt
Ticker:
MARA
CIK:
0001507605
ISIN:
US5657881067
Website:
https://www.marathondh.com
Telefoon:
702 945 2773
Herkomst:
United States
Medewerkers:
10