Mapfre, S.A.

Laatste koersupdate: 22 apr. 24 18:35 GMT

Koers:
2,25 €
Open:
2,25 €
Vorige sluiten:
2,23 €
Dagbereik:
2,24 € - 2,27 €
Jaarbereik:
1,76 € - 2,39 €
Winst per aandeel:
0,22
Koers-winstverhouding:
10,23
52 weken Prijsvork:
2,13 €
Volume:
3.317.942,00 €
Gemiddeld volume:
3.232.550,00 €

Bedrijfsprofiel voor Mapfre, S.A.

Mapfre, S.A. logo

Mapfre, S.A. is een toonaangevende verzekerings- en herverzekeringsmaatschappij die is gevestigd in Spanje en actief is in 40 landen over de hele wereld, waaronder de VS, Europa, Latijns-Amerika en de Azië-Pacifische regio. Het biedt een uitgebreid aanbod aan gespecialiseerde verzekerings- en herverzekeringsproducten en -diensten, waaronder levens-, gezondheids-, ongevallen-, spaar- en beleggings-, pensioen-, begrafenis- en reis- en vrijetijdsverzekeringen; en verzekeringen voor eigen woning, auto, aansprakelijkheid van derden, gezin en andere producten. Het biedt ook voertuig-, aansprakelijkheid van derden en activa-, landbouw- en veeteelt-, commerciële instellingen-, ingenieurs- en bouw-, romp- en luchtvaart-, goederenvervoer-, borg- en krediet-, levens- en pensioenverzekeringen en andere verzekerings- en herverzekeringsproducten.

Mapfre, S.A. heeft een lange en succesvolle geschiedenis van het bieden van kwalitatief hoogwaardige verzekerings- en herverzekeringsdiensten, aangezien het in 1933 werd opgericht door Luis Carreras Güell en Don José María Mapfre. In de loop der jaren is het bedrijf sterk gegroeid en is het een van de grootste verzekeraars in Spanje en een van de toonaangevende verzekerings- en herverzekeringsaanbieders in Europa geworden, met totale activa’s van meer dan €50 miljard en geschreven brutopremies van meer dan €43 miljard. Bovendien werkt het bedrijf met een netwerk van meer dan 77.754 afgevaardigden, agenten en makelaars in zijn 40 landen.

Mapfre’s toewijding aan haar klanten wordt aangetoond door haar toewijding aan continue innovatie, kwaliteit en duurzaamheid. Hiertoe heeft het bedrijf een breed scala aan producten, diensten, processen en technologieën ontwikkeld die zijn ontworpen om aan de specifieke behoeften van haar klanten te voldoen. Bovendien is Mapfre toegewijd aan het werken met haar klanten om ongelukken te verminderen, risico’s te voorkomen en de veiligheid en het welzijn van haar klanten te garanderen. Het bedrijf heeft ook een Corporate Social Responsibility-programma, dat zich richt op gebieden zoals het milieu, gezondheid en veiligheid, gelijkheid en toegang tot gezondheidszorg.

Beurzen:
EURONEXT
Sector:
Financiële diensten
Industrieën:
Verzekering
Ticker:
MAP.MC
ISIN:
ES0124244E34
Website:
https://www.mapfre.com
Telefoon:
34 91 581 23 18
Herkomst:
Spain
Medewerkers:
30.941