ManpowerGroup Inc.

Laatste koersupdate: 21 mei 24 23:00 GMT

Koers:
74,25 US$
Open:
75,67 US$
Vorige sluiten:
75,95 US$
Dagbereik:
73,62 US$ - 75,67 US$
Jaarbereik:
67,35 US$ - 88,91 US$
Winst per aandeel:
1,06
Koers-winstverhouding:
70,05
52 weken Prijsvork:
74,95 US$
Volume:
382.850,00 US$
Gemiddeld volume:
384.575,00 US$

Bedrijfsprofiel voor ManpowerGroup Inc.

ManpowerGroup Inc. logo

ManpowerGroup Inc. is een toonaangevende leverancier van personeelsoplossingen en -diensten en opereert via een netwerk van ongeveer 2.200 kantoren in 75 landen en gebieden in Amerika, Zuid-Europa, Noord-Europa en de regio Azië-Pacific-Midden-Oosten. Het bedrijf is opgericht in 1948 en heeft zijn hoofdkantoor in Milwaukee, Wisconsin.

ManpowerGroup Inc. biedt een breed scala van diensten aan, waaronder permanente, tijdelijke en contractuele werving van professionals en administratieve en industriële functies onder de merknamen Manpower en Experis. Het biedt ook verschillende beoordelingsdiensten, opleidings- en ontwikkelingsdiensten, loopbaanbeheer en outsourcingdiensten met betrekking tot human resources-functies, voornamelijk op het gebied van grootschalige werving en personeelsintensieve initiatieven. Daarnaast biedt het bedrijf personeelsadviesdiensten; diensten op het gebied van contingent personeel en vaste aanwerving; professionele resourcing en projectgebaseerde oplossingen op het gebied van informatietechnologie, techniek en financiën; oplossingen op het gebied van organisatorische efficiëntie, individuele ontwikkeling en loopbaanmobiliteit; en recruitment process outsourcing, TAPFIN managed en talent based outsourcing-diensten, alsmede Proservia-diensten op het gebied van de digitale dienstenmarkt en de IT-infrastructuursector.

ManpowerGroup Inc. heeft een lange geschiedenis in het helpen van mensen en bedrijven om succesvol te zijn. Haar missie is om “mensen en werk te verbinden” en zij levert haar diensten aan een reeks klanten, van grote wereldwijde ondernemingen tot kleine en middelgrote ondernemingen. Het werkt ook met non-profitorganisaties en overheidsinstellingen. Het bedrijf streeft ernaar zijn klanten te helpen slagen door hen te voorzien van de juiste mensen, de juiste vaardigheden en de juiste oplossingen.

ManpowerGroup Inc. is erkend voor zijn inzet voor diversiteit en inclusie en werd door de Human Rights Campaign uitgeroepen tot een van DiversityInc’s Top 50 Companies for Diversity en een van de 2020 Best Places to Work for LGBTQ Equality. Het bedrijf steunt ook een reeks initiatieven om mensen te helpen hun volledige potentieel te bereiken, waaronder de ManpowerGroup Opportunity Index, die inzicht geeft in de belemmeringen voor werkgelegenheid en kansen op werk. Het verleent ook financiële steun aan initiatieven die onderwijs en beroepsopleiding bevorderen, zoals de ManpowerGroup Foundation, die subsidies verleent aan organisaties die zich inzetten voor de empowerment van individuen en gemeenschappen.

Beurzen:
NYSE
Sector:
Industrie
Industrieën:
Personeel & Werkgelegenheid
Ticker:
MAN
CIK:
871763
ISIN:
US56418H1005
Website:
https://www.manpowergroup.com
Telefoon:
414 961 1000
Herkomst:
United States
Medewerkers:
30.000