Moringa Acquisition Corp

Laatste koersupdate: 21 feb. 24 20:45 GMT

Koers:
11,03 US$
Open:
10,99 US$
Vorige sluiten:
10,97 US$
Dagbereik:
10,99 US$ - 11,03 US$
Jaarbereik:
10,16 US$ - 11,51 US$
Winst per aandeel:
0,11
Koers-winstverhouding:
100,27
52 weken Prijsvork:
10,95 US$
Volume:
503,00 US$
Gemiddeld volume:
1.573,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Moringa Acquisition Corp

Moringa Acquisition Corp logo

Moringa Acquisition Corp is een special purpose acquisition company (SPAC), opgericht in 2020 en gevestigd in New York, New York. Het bedrijf heeft geen significante activiteiten en richt zich op het nastreven van kansen in op technologie gebaseerde bedrijven of industrieën in Israël. Zij is voornemens een fusie, aandelenruil, overname van activa, aankoop van aandelen, reorganisatie of andere soortgelijke bedrijfscombinatie met een of meer bedrijven tot stand te brengen.

Het bedrijf is opgericht door een team van ervaren ondernemers en investeerders met een grondige kennis van de Israëlische technologie- en risicokapitaalmarkten. De oprichters van het bedrijf hebben een succesvolle staat van dienst op de Israëlische markt, omdat zij verschillende succesvolle technologiebedrijven hebben opgericht en daarin hebben geïnvesteerd.

Moringa Acquisition Corp wordt geleid door voorzitter en CEO Erez Shachar. Shachar heeft een sterke achtergrond in durfkapitaal en private equity en heeft geïnvesteerd in een aantal succesvolle technologiebedrijven. Hij is ook bestuurslid geweest van verschillende Israëlische technologiebedrijven.

Het bedrijf heeft 50 miljoen dollar aan financiering opgehaald bij een aantal investeerders, waaronder risicokapitaalfondsen, particuliere investeerders en strategische partners. Dit kapitaal zal worden gebruikt om de overnames van het bedrijf te financieren.

Het bedrijf is actief op zoek naar overnamemogelijkheden op de Israëlische technologiemarkt en richt zich op bedrijven met een sterk groeipotentieel. Het bedrijf streeft naar waardecreatie op lange termijn voor de aandeelhouders door te investeren in bedrijven met sterke managementteams, innovatieve technologieën en een aanzienlijk groeipotentieel.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Financiële diensten
Industrieën:
Shell Bedrijven
Ticker:
MACA
CIK:
1835416
ISIN:
KYG6S23K1085
Website:
https://www.moringaac.com
Telefoon:
212 572 6395
Herkomst:
United States
Medewerkers:
0