Lottery.com Inc.

Laatste koersupdate: 17 jun. 24 23:00 GMT

Koers:
1,49 US$
Open:
1,57 US$
Vorige sluiten:
1,59 US$
Dagbereik:
1,49 US$ - 1,57 US$
Jaarbereik:
1,22 US$ - 13,00 US$
Winst per aandeel:
-9,85
Koers-winstverhouding:
-0,15
52 weken Prijsvork:
1,84 US$
Volume:
21.275,00 US$
Gemiddeld volume:
22.804,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Lottery.com Inc.

Lottery.com Inc. logo

Lottery.com Inc. is een technologiebedrijf dat een B2C-platform exploiteert waarmee gebruikers legaal toegestane loterijspellen kunnen spelen in de Verenigde Staten en internationaal. Het heeft een uitgebreid portfolio aan producten en diensten, waaronder binnenlandse en internationale loterijproducten, affiliate marketingdiensten en levering van loterijgegevens zoals winnende nummers en resultaten aan ongeveer 400 digitale uitgevers en mediabedrijven.

Het bedrijf werd in 2015 opgericht door CEO Tony DiMatteo, een ervaren ondernemer en technologie-executive, die het Lottery.com-concept oorspronkelijk in 2010 had ontwikkeld om de $ 80 miljard US- en wereldwijde loterijindustrie te moderniseren. Sindsdien is Lottery.com, Inc. de eerste en enige mobiele loterijoperator in de VS geworden en is het sindsdien uitgebreid naar meer dan 20 landen over de hele wereld.

Lottery.com richt zich op het geven van spelers een veilige en beveiligde speelervaring, met de hoogste normen op het gebied van gegevensbescherming en naleving. Het bedrijf is gecertificeerd door verschillende beveiligings- en loterijautoriteiten en is volledig in overeenstemming met alle toepasselijke wetten en regelgeving.

Op dit moment exploiteert Lottery.com Inc. in 19 Amerikaanse staten, waaronder Texas, Californië, New York, Florida, Virginia en Michigan, en biedt meer dan een dozijn loterijdiensten. Het bedrijf is ook de eerste en enige mobiele loterijoperator ter wereld, waardoor gebruikers toegang krijgen tot meerdere loterijdiensten en spellen, waaronder Mega Millions, Powerball, Thunderball, Lotto en instant win-spellen.

Naast zijn loterijdiensten is het bedrijf ook gericht op het helpen van de gemeenschappen waarin het dient. Lottery.com is een actieve steunpilaar van tal van non-profitorganisaties en werkt samen met loterijbestuursorganen om ervoor te zorgen dat zijn bedrijfsprincipes worden nageleefd en dat zijn spellen juridisch worden gevalideerd en beveiligd. In lijn met deze verplichting heeft Lottery.com meer dan $ 1 miljoen beloofd aan donaties om frontliniewerkers, onderwijs en andere belangrijke doelen te ondersteunen.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Cyclische consument
Industrieën:
Gokken
Ticker:
LTRY
CIK:
1673481
ISIN:
US54570M1080
Website:
https://www.lottery.com
Telefoon:
512 592 2451
Herkomst:
United States
Medewerkers:
43