Livent Corporation

Laatste koersupdate: 03 jan. 24 23:00 GMT

Koers:
16,51 US$
Open:
17,49 US$
Vorige sluiten:
18,05 US$
Dagbereik:
15,68 US$ - 17,51 US$
Jaarbereik:
5,20 US$ - 17,51 US$
Winst per aandeel:
1,80
Koers-winstverhouding:
9,17
52 weken Prijsvork:
6,32 US$
Volume:
52.055.443,00 US$
Gemiddeld volume:
20.422.307,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Livent Corporation

Livent Corporation logo

Livent Corporation is een wereldleider in de productie en verkoop van hoogwaardige lithiumverbindingen, die voornamelijk worden gebruikt in lithiumbatterijen, speciale polymeren en toepassingen voor chemische synthese. Opgericht in 2018 en met het hoofdkantoor in Philadelphia, Pennsylvania, is het bedrijf snel gegroeid, met productiefaciliteiten, distributiecentra en verkoopkantoren in Noord-Amerika, Latijns-Amerika, Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Azië-Pacific. Met meer dan twee dozijn handelspartners en leveranciers in landen over de hele wereld streeft Livent Corporation ernaar om klanten veilige, betrouwbare en innovatieve producten te leveren voor hun meest dynamische toepassingen.

Livent Corp. is zeer toegewijd aan het succes van zijn klanten en biedt innovatieve productontwerpen en technische oplossingen die aan exacte specificaties voldoen. Zij hebben een uitgebreide reeks hoogwaardige lithiumverbindingen ontwikkeld, waaronder lithiumhydroxide voor gebruik in hoogwaardige lithium-ionbatterijen; butyllithium, dat wordt gebruikt bij de productie van polymeren en farmaceutische producten; en een reeks speciale lithiumverbindingen, waaronder zeer zuiver lithiummetaal, dat wordt gebruikt in niet-oplaadbare batterijen en de productie van lichtgewicht materialen voor ruimtevaarttoepassingen. Daarnaast levert Livent Corp. lithiumfosfaat, lithiumcarbonaat van farmaceutische kwaliteit, zeer zuiver lithiumchloride en speciale organische stoffen; en lithiumcarbonaat en lithiumchloride voor gebruik als grondstof bij de productie van hoogwaardige lithiumverbindingen.

Tegenwoordig heeft Livent Corporation een belangrijke positie in de industrie, omdat het een betrouwbare leider is geworden in het ontwerp en de productie van hoogwaardige lithiumverbindingen. Met een sterke toewijding aan kwaliteit, innovatie en klantenservice, hebben ze een aanwezigheid over de hele wereld, waardoor ze hun klanten kunnen voorzien van de hoogste kwaliteit producten en diensten. Bovendien zorgt hun inzet voor duurzaamheid ervoor dat hun activiteiten voldoen aan de hoogste industriële normen van sociale, economische en ecologische verantwoordelijkheid.

Beurzen:
NYSE
Sector:
Basismaterialen
Industrieën:
Chemische specialiteiten
Ticker:
LTHM
CIK:
1742924
ISIN:
US53814L1089
Website:
https://livent.com
Telefoon:
215 299 5900
Herkomst:
United States
Medewerkers:
1.100