Lion Group Holding Ltd.

Laatste koersupdate: 21 mei 24 23:00 GMT

Koers:
0,48 US$
Open:
0,47 US$
Vorige sluiten:
0,46 US$
Dagbereik:
0,44 US$ - 0,56 US$
Jaarbereik:
0,43 US$ - 7,25 US$
Winst per aandeel:
-6,00
Koers-winstverhouding:
-0,08
52 weken Prijsvork:
0,68 US$
Volume:
1.088.278,00 US$
Gemiddeld volume:
360.612,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Lion Group Holding Ltd.

Lion Group Holding Ltd. logo

Lion Group Holding Ltd. is een in Singapore gevestigd financiële technologiebedrijf dat een handelsplatform biedt voor zakelijke klanten, individuele handelaren en particuliere beleggers. Als een belangrijke speler in de ruimte voor digitale activahandel biedt het platform van het bedrijf een uitgebreid aanbod aan producten en diensten, zoals contracten voor verschilhandel, verzekeringsmakelaardij, toekomsthandel en effectenmakelaardij, totaalrendement swapshandel en asset managementdiensten.

Het handelsplatform stelt gebruikers in staat om een ​​breed scala aan toekomstproducten te handelen op toekomstbeurzen wereldwijd, waaronder de Chicago Mercantile Exchange, Singapore Exchange, de Hong Kong Futures Exchange en Eurex Exchange. Bovendien hebben gebruikers toegang tot aandelen die zijn genoteerd op de New York Stock Exchange, Nasdaq en Hong Kong Stock Exchange, evenals Chinese aandelen die zijn genoteerd op de Shanghai Stock Exchange en Shenzhen Stock Exchange die in aanmerking komen voor de Shanghai-Hong Kong Stock Connect- en Shenzhen-Hong Kong Stock Connect-programma’s.

Verder heeft het bedrijf zijn eigen NFT’s, MetaWords, gelanceerd en bedrijft het Lion NFT-platform dat toegang biedt tot het kopen en verkopen van MetaWords NFT’s. Lion Group Holding Ltd. heeft ook een strategisch partnerschap gesloten met Dawa Future Graphic Technology Co., Ltd. om het Lion World Metaverse-project te ontwikkelen.

Het bedrijf is in 2015 opgericht en is sindsdien een belangrijke speler geworden in de financiële technologie, met een focus op digitale activahandel. Zijn aanwezigheid is voornamelijk geconcentreerd in Azië, vooral in Singapore, Hongkong en de Volksrepubliek China. Hun diensten worden gebruikt door meer dan 5 miljoen klanten over de hele wereld, waardoor ze een van de grootste digitale activabrokers in de regio zijn.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Financiële diensten
Industrieën:
Kapitaalmarkt
Ticker:
LGHL
CIK:
1806524
ISIN:
US53620U1025
Website:
https://www.liongrouphl.com
Telefoon:
65 8877 3871
Herkomst:
Singapore
Medewerkers:
38