Centrus Energy Corp.

Laatste koersupdate: 16 apr. 24 23:00 GMT

Koers:
41,66 US$
Open:
40,96 US$
Vorige sluiten:
41,86 US$
Dagbereik:
39,71 US$ - 42,13 US$
Jaarbereik:
24,88 US$ - 61,35 US$
Winst per aandeel:
5,44
Koers-winstverhouding:
7,66
52 weken Prijsvork:
42,67 US$
Volume:
172.422,00 US$
Gemiddeld volume:
193.550,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Centrus Energy Corp.

Centrus Energy Corp. logo

Centrus Energy Corp. is een toonaangevende leverancier van nucleaire brandstof en diensten voor de kernenergie-industrie in de Verenigde Staten, Japan, België en internationaal. Het bedrijf opereert via twee segmenten, Laagverrijkt Uranium (LEU) en Technische Oplossingen. Het LEU-segment verkoopt separative work units (SWU)-component van LEU; SWU- en natuurlijk uraniumcomponenten van LEU; en natuurlijk uranium voor nutsbedrijven die kerncentrales exploiteren. Het segment Technical Solutions biedt technische, productie-, engineering-, inkoop-, constructie- en operationele diensten aan klanten uit de openbare en particuliere sector, waaronder de engineering- en testactiviteiten van de Amerikaanse Centrifuge.

Centrus Energy Corp. is opgericht in 1998 en heeft zijn hoofdkantoor in Bethesda, Maryland. Het bedrijf stond voorheen bekend als USEC Inc. en veranderde zijn naam in september 2014 in Centrus Energy Corp. Het bedrijf is een toonaangevende leverancier van nucleaire brandstof en diensten voor de kernenergie-industrie in de Verenigde Staten en de rest van de wereld.

Centrus Energy Corp. heeft een lange geschiedenis in het leveren van veilige en betrouwbare nucleaire brandstof en diensten aan haar klanten. Het bedrijf staat al meer dan 20 jaar in de voorhoede van de nucleaire technologie en streeft ernaar zijn klanten producten en diensten van de hoogste kwaliteit te leveren. Het bedrijf zet zich ook in voor de ontwikkeling van geavanceerde nucleaire technologieën en is actief betrokken bij onderzoeks- en ontwikkelingsprojecten om de vooruitgang van kernenergie te bevorderen.

Centrus Energy Corp. is een beursgenoteerde onderneming en haar aandelen staan genoteerd aan de New York Stock Exchange onder het symbool LEU. Het bedrijf heeft een huidige beurswaarde van meer dan $1,2 miljard, en de aandelen zijn het afgelopen jaar aanzienlijk gegroeid. Het bedrijf heeft een sterke balans, met totale activa van meer dan $3 miljard en totale passiva van iets meer dan $1 miljard.

Centrus Energy Corp. is een leider in de kernenergie-industrie, en zet zich in om veilige en betrouwbare nucleaire brandstof en diensten te leveren aan haar klanten. Het bedrijf zet zich in voor de ontwikkeling van geavanceerde nucleaire technologieën en is actief betrokken bij onderzoeks- en ontwikkelingsprojecten om de vooruitgang van kernenergie te bevorderen.

Beurzen:
AMEX
Sector:
Energie
Industrieën:
Uranium
Ticker:
LEU
CIK:
1065059
ISIN:
US15643U1043
Website:
https://www.centrusenergy.com
Telefoon:
301 564 3200
Herkomst:
United States
Medewerkers:
266