Lazydays Holdings, Inc.

Laatste koersupdate: 16 jan. 24 23:00 GMT

Koers:
5,34 US$
Open:
5,53 US$
Vorige sluiten:
5,55 US$
Dagbereik:
5,30 US$ - 5,74 US$
Jaarbereik:
5,11 US$ - 13,92 US$
Winst per aandeel:
-0,54
Koers-winstverhouding:
-9,89
52 weken Prijsvork:
6,70 US$
Volume:
52.012,00 US$
Gemiddeld volume:
168.370,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Lazydays Holdings, Inc.

Lazydays Holdings, Inc. logo

Lazydays Holdings, Inc. is een toonaangevende recreatie voertuig (RV) dealer in de Verenigde Staten, opgericht in 1976 en gevestigd in Tampa, Florida. Hoewel het bedrijf oorspronkelijk begon met alleen RV-verkoop, RV-reparatie en -diensten, en financierings- en verzekeringsproducten, breidde het zich snel uit naar het aanbieden van een scala aan andere diensten voor zijn klanten. Aan de vooravond van de diensten van het bedrijf staat het Lazydays RV Resort, gelegen in Tampa, Florida. Met een verscheidenheid aan campings, luxe RV-sites en voorzieningen biedt het Lazydays RV Resort een complete RV-ervaring.

Naast de eersteklas campingdiensten bij het resort biedt Lazydays ook derde-partijbeschermingsplannen, na-marktonderdelen en accessoires en een breed scala aan campings om aan elk budget te voldoen. Lazydays is bekend geworden om zijn toewijding aan het aanbieden van de beste klantenservice en productselectie in de industrie, en zijn toewijding aan zijn klanten heeft geholpen het bedrijf te laten groeien. Niet alleen is het bedrijf een van de toonaangevende dealers in het land geworden, maar ze hebben ook nieuwe locaties geopend in verschillende staten, zoals Arizona, Colorado, Texas, Virginia en Wisconsin.

Daarnaast heeft het bedrijf ook drie extra dealerships in de Verenigde Staten verworven, waardoor het aanbod wordt uitgebreid en klanten de beste selectie RV-opties krijgen. Als onderdeel van zijn toewijding aan het bieden van de beste klantervaring heeft Lazydays stappen ondernomen om een ​​leider te worden in RV-verkoop en -service, met een breed scala aan nieuwe en gebruikte RVs, samen met onderdelen, accessoires en financiering. Het bedrijf biedt ook een verscheidenheid aan diensten van gecertificeerde technici en een steeds groeiende lijst met dealerships, waardoor klanten het meeste uit hun investering halen.

Lazydays heeft ook inspanningen gedaan om milieuvriendelijk te zijn. Het bedrijf heeft certificeringen ontvangen van organisaties zoals Green Outdoor Ratings en Green RV Association, waarvan de laatste organisaties erkent die zich toeleggen op duurzaamheid. Het bedrijf is ook gecertificeerd door de Recreational Vehicle Industry Association en de RVDA, waarbij de eerste dealersites erkent die voldoen aan de hoogste normen van professionaliteit en klantenservice. Met zijn toewijding aan klantenservice, milieuvriendelijkheid en uitbreiding van aanbiedingen is Lazydays een van de toonaangevende RV-dealers in de Verenigde Staten geworden.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Cyclische consument
Industrieën:
Auto & Vrachtwagen Dealers
Ticker:
LAZY
CIK:
0001721741
ISIN:
US52110H1005
Website:
https://www.lazydays.com
Telefoon:
813 246 4999
Herkomst:
United States
Medewerkers:
1.500