Lakeland Industries, Inc.

Laatste koersupdate: 18 jul. 24 23:00 GMT

Koers:
22,77 US$
Open:
23,16 US$
Vorige sluiten:
23,16 US$
Dagbereik:
22,39 US$ - 23,69 US$
Jaarbereik:
13,63 US$ - 24,80 US$
Winst per aandeel:
0,76
Koers-winstverhouding:
29,96
52 weken Prijsvork:
20,55 US$
Volume:
38.094,00 US$
Gemiddeld volume:
51.526,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Lakeland Industries, Inc.

Lakeland Industries, Inc. logo

Lakeland Industries, Inc. produceert en verkoopt wereldwijd industriële beschermende kleding en accessoires voor de industriële en publieke beschermende kledingmarkt. Hun producten staan bekend om hun kwaliteit en omvatten beperkt gebruik/wegwerpbeschermende kleding, zoals overalls, laboratoriumjassen, shirts, broeken, kapjes, schorten, armbeschermers, petten en schorten; hoogwaardige chemische beschermende pakken; brandweer- en hittebestendige kleding; duurzame geweven kleding, waaronder elektrostatisch dissipatieve kleding; vlamwerende meta-aramide, para-aramide en FR-katoenen overalls/broeken/jassen; FR-stoffen; katoenen en polykatoenen overalls, laboratoriumjassen, broeken en shirts; en hoogzichtbare kleding, waaronder reflecterende kleding, zoals hesjes, T-shirts, sweatshirts, jassen, jassen, regenkleding, jumpsuits, hoeden en handschoenen; en handschoenen en mouwen.

Lakeland Industries werd in 1982 opgericht en heeft zijn hoofdkantoor in Huntsville, Alabama. Het bedrijf heeft een netwerk van 1.600 veiligheids- en industriële leveranciers, waaronder een eigen verkoopteam, klantenserviceteam en onafhankelijke verkopers. Hun producten worden gebruikt door eindgebruikers zoals geïntegreerde olie, chemische/petrochemische, automobiel, staal, glas, constructie, smelterij, cleanroom, schoonmaak, farmaceutische en hoogtechnologische elektronica-fabrikanten; en wetenschappelijke, medische laboratoria en de nutssector; evenals federale, staats- en lokale overheidsinstanties en departementen.

Lakeland Industries is toegewijd aan het handhaven van de hoogste normen voor veiligheid en beveiliging met betrekking tot hun producten en diensten. Ze zijn toegewijd aan het waarborgen van de kwaliteit van hun productie- en fabricageprocessen en aan het voldoen aan klanttevredenheid door consistent producten te produceren die van de hoogste kwaliteit en veiligheid zijn. Het bedrijf heeft ook een sterke onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling die continu nieuwe technologieën en innovaties onderzoekt om hun producten nog veiliger en effectiever te maken. Ze streven ernaar ervoor te zorgen dat hun klanten volledig tevreden zijn met hun producten, dus ze hebben meerdere klantenservice- en technische ondersteuningsteams die klanten die vragen hebben of hulp nodig hebben bij het gebruik of de verzorging van hun producten, assistentie bieden.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Cyclische consument
Industrieën:
Kleding Fabricage
Ticker:
LAKE
CIK:
798081
ISIN:
US5117951062
Website:
https://www.lakeland.com
Telefoon:
256 350 3873
Herkomst:
United States
Medewerkers:
1.800