Kratos Defense & Security Solutions, Inc.

Laatste koersupdate: 23 feb. 24 23:00 GMT

Koers:
18,05 US$
Open:
17,89 US$
Vorige sluiten:
18,78 US$
Dagbereik:
17,77 US$ - 18,32 US$
Jaarbereik:
12,12 US$ - 21,60 US$
Winst per aandeel:
-0,07
Koers-winstverhouding:
-257,86
52 weken Prijsvork:
18,99 US$
Volume:
9.489.645,00 US$
Gemiddeld volume:
1.057.922,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Kratos Defense & Security Solutions, Inc.

Kratos Defense & Security Solutions, Inc. logo

Kratos Defense & Security Solutions, Inc. is een toonaangevende leverancier van nationale beveiligingsoplossingen en -diensten voor het Amerikaanse ministerie van Defensie (DoD), inlichtingendiensten en andere geclassificeerde agentschappen, evenals andere internationale overheidsinstanties en buitenlandse militaire diensten. Sinds haar oprichting in 1994 heeft Kratos een scala aan gespecialiseerde diensten en aangepaste oplossingen aangeboden aan het DoD en andere overheidsinstanties.

Het Government Solutions-segment van Kratos biedt microgolfelektronische producten, ruimte- en satellietcommunicatie, training, cyberbeveiliging en oorlogvoering, C5ISR en modulaire systemen, turbine technologieën en defensie- en raketsupportdiensten. Het Unmanned Systems-segment van Kratos biedt onbemande lucht- (UAS of drones), grond- en zeebodemsystemen, met behulp van geavanceerde technologieën en diensten.

Kratos staat bekend om haar innovatieve technologie en vooruitstrevende producten, waaronder: Minotaur en Prometheus raketlanceerders, UAS-producten zoals de Valkyrie en Quantum-systemen, microgolfelektronische systemen en lucht- en raketafweersystemen. De deskundigheid van Kratos strekt zich ook uit tot systeemengineering en -integratie, evenals low-cost rapid prototyping en productie.

Kratos staat al jaren aan de vooravond van moderne nationale veiligheid en defensietechnologie en wordt breed erkend als een leider in complex systeem- en ontwikkeling. Het bedrijf staat bekend om zijn nauwe werkrelatie met zijn overheidsklanten en heeft een bewezen staat van dienst in het ontwerpen, produceren en ondersteunen van geavanceerde technologische oplossingen. Kratos’ toewijding aan de nationale veiligheid van de Verenigde Staten en haar bondgenoten heeft het talrijke onderscheidingen opgeleverd, waaronder de Defense Security Service (DSS) James S. Cogswell Award en de Superior Supplier Award van het leger.

Kratos heeft een zeer gediversifieerde klantenkring, waaronder het Amerikaanse leger, de marine, de luchtmacht, de nationale garde, de marinecorps, de National Aeronautics and Space Administration (NASA), het Department of Homeland Security (DHS) en andere federale en staatsinstanties. Het bedrijf is ook een belangrijke Amerikaanse overheidsaannemer voor diensten en producten op het gebied van luchtvaart, defensie en satellietcommunicatie. Kratos heeft meerdere onderzoeks- en ontwikkelingscontracten met de U.S. Air Force, het Department of Defense en andere federale agentschappen.

Kratos heeft een wereldwijd bereik met operaties en klanten in meer dan 20 landen over de hele wereld. Het bedrijf heeft kantoren op drie strategische locaties: San Diego, Californië; Washington, D.C.; en Huntsville, Alabama. Het heeft ook satellietonderzoeks- en productiefaciliteiten in de Verenigde Staten en in het buitenland. De internationale faciliteiten van Kratos omvatten een Cyber Research and Development Center in Caracas, Venezuela, een Unmanned Systems Integration Center in Bangalore, India, en een Satellite and Space Communications Research and Development Center in München, Duitsland.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Industrie
Industrieën:
Ruimtevaart en Defensie
Ticker:
KTOS
CIK:
1069258
ISIN:
US50077B2079
Website:
https://www.kratosdefense.com
Telefoon:
858 812 7300
Herkomst:
United States
Medewerkers:
3.300