KKR & Co. Inc.

Laatste koersupdate: 18 jun. 24 23:00 GMT

Koers:
110,48 US$
Open:
110,68 US$
Vorige sluiten:
110,17 US$
Dagbereik:
110,02 US$ - 111,72 US$
Jaarbereik:
52,95 US$ - 113,91 US$
Winst per aandeel:
4,47
Koers-winstverhouding:
24,72
52 weken Prijsvork:
101,12 US$
Volume:
4.755.935,00 US$
Gemiddeld volume:
4.014.593,00 US$

Bedrijfsprofiel voor KKR & Co. Inc.

KKR & Co. Inc. logo

KKR & Co. Inc. is een toonaangevend wereldwijd investeringsbedrijf dat meerdere alternatieve activaklassen beheert, waaronder private equity, energie, infrastructuur, vastgoed, krediet, en via zijn strategische partners, hedgefondsen. Opgericht in 1976 en gevestigd in New York City, heeft KKR een team van meer dan 1.900 professionals die werken vanuit 31 kantoren in 18 landen in heel Noord-Amerika, Europa, Azië, het Midden-Oosten en Latijns-Amerika.

Het bedrijf is gespecialiseerd in directe en fonds van fonds investeringen, waaronder overnames, leveraged buyouts, management buyouts, krediet speciale situaties, groei-equity, mature, mezzanine, distressed, turnaround, lower middle market en middle market investeringen. Het overweegt investeringen in alle sectoren, met een focus op software, beveiliging, halfgeleiders, consumentenelektronica, internet of things (IoT), internet, informatiediensten, IT-infrastructuur, financiële technologie, netwerk- en cyberbeveiligingsarchitectuur, engineering en bedrijfsvoering, content, technologie en hardware, energie en infrastructuur, vastgoed, dienstensector met een focus op zakelijke diensten, intelligentie, toonaangevende franchises en bedrijven in natuurlijke hulpbronnen, containers en verpakkingen, landbouw, luchthavens, havens, bosbouw, elektriciteitsbedrijven, textiel, kleding en luxegoederen, huishoudelijke duurzame goederen, digitale media, verzekeringen, makelaarshuizen, non-durable goederen distributie, supermarkt retailing, supermarkten, voedsel, drank, en tabak, ziekenhuizen, entertainment venues en productiebedrijven, uitgeverijen, drukdiensten, kapitaalgoederen, financiële diensten, gespecialiseerde financiering, pijpleidingen, en hernieuwbare energie.

Naast zijn investeringen in traditionele activaklassen, streeft KKR er ook naar om impactinvesteringen te doen die gericht zijn op het identificeren en investeren in bedrijven met een positieve sociale of milieueffect. Het bedrijf heeft een wereldwijd bereik, en investeert in midden- tot hoogwaardige residentiële ontwikkelingen in het vasteland van China, Australië, opkomend en ontwikkeld Azië, Midden-Oosten en Afrika, Scandinavië, Zuidoost-Azië, Azië-Pacific, Ierland, Hongkong, Japan, Taiwan, India, Vietnam, Maleisië, Singapore, Indonesië, Frankrijk, Duitsland, Nederland, Verenigd Koninkrijk, Caraïben, Mexico, Zuid-Amerika, Noord-Amerika, Brazilië, Latijns-Amerika, Korea met een focus op Zuid-Korea, en de Verenigde Staten van Amerika.

Het bedrijf investeert doorgaans tussen $30 miljoen en $717 miljoen in bedrijven met ondernemingswaarden tussen $500 miljoen en $2389 miljoen, en streeft ernaar een zetel in de raad van bestuur van zijn portefeuillebedrijven en een controlerend eigendom van een bedrijf of strategische minderheidsposities te nemen. Het kan meerderheids- en minderheidsbelangen verwerven, met name bij het doen van private equity-investeringen in Azië of het sponsoren van investeringen als onderdeel van een groot investeerdersconsortium. KKR houdt zijn investeringen doorgaans voor een periode van vijf tot zeven jaar of langer aan, en stapt uit via beursintroducties, secundaire aanbiedingen en verkoop aan strategische kopers.

Beurzen:
NYSE
Sector:
Financiële diensten
Industrieën:
Vermogensbeheer
Ticker:
KKR
CIK:
1404912
ISIN:
US48251W1045
Website:
https://www.kkr.com
Telefoon:
212 750 8300
Herkomst:
United States
Medewerkers:
4.150