Kubient, Inc.

Laatste koersupdate: 08 jul. 24 18:48 GMT

Koers:
0,00 US$
Open:
0,00 US$
Vorige sluiten:
0,00 US$
Dagbereik:
0,00 US$ - 0,00 US$
Jaarbereik:
0,00 US$ - 0,83 US$
Winst per aandeel:
-0,87
Koers-winstverhouding:
0,00
52 weken Prijsvork:
0,00 US$
Volume:
2.120,00 US$
Gemiddeld volume:
1.938,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Kubient, Inc.

Kubient, Inc. logo

Kubient, Inc. is een cloudgebaseerd softwareplatform voor de digitale reclame-industrie, opgericht in 2017 en gevestigd in New York, New York. Het bedrijf ontwikkelt Audience Marketplace, een platform voor real-time handel in digitale, programmatic reclame. Het stelt adverteerders en uitgevers in staat om machine learning te gebruiken tijdens veilingen van programmatic reclame-inventarisruimte.

Het platform van Kubient biedt een uitgebreide reeks tools die adverteerders in staat stellen hun campagnes real-time te optimaliseren, terwijl het uitgevers toegang biedt tot een groot netwerk van kopers. De technologiestack van het bedrijf wordt aangedreven door een gepatenteerde real-time bidding (RTB) engine, die adverteerders in staat stelt om in milliseconden op inventaris te bieden. Bovendien is het platform geïntegreerd met een aantal externe databronnen, waardoor adverteerders toegang hebben tot aanvullende data voor targeting en optimalisatie.

Het platform van Kubient is ontworpen om te worden gebruikt door zowel grote als kleine bedrijven, met functies zoals publiekssegmentatie, geautomatiseerd bieden en gedetailleerde analyses. Het platform biedt ook geavanceerde functies zoals dynamische creatieve optimalisatie en cross-device tracking. Bovendien is het platform geïntegreerd met een verscheidenheid aan externe advertentienetwerken, waaronder Google, Facebook en LinkedIn, waardoor adverteerders contact kunnen maken met potentiële klanten via meerdere kanalen.

Kubient is toegewijd aan het leveren van de meest geavanceerde digitale reclametechnologie die beschikbaar is aan haar klanten. Het bedrijf actualiseert regelmatig zijn platform met nieuwe functies en updates en biedt klanten toegang tot zijn klantenserviceteam. Bovendien biedt Kubient een verscheidenheid aan trainingsmogelijkheden, zoals webinars en workshops, om klanten te helpen het meeste uit hun reclamecampagnes te halen.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Technologie
Industrieën:
Software
Ticker:
KBNT
CIK:
1729750
ISIN:
US50116V1070
Website:
https://www.kubient.com
Telefoon:
800 409 9456
Herkomst:
United States
Medewerkers:
38