Jerash Holdings (US), Inc.

Laatste koersupdate: 27 feb. 24 22:58 GMT

Koers:
3,10 US$
Open:
3,07 US$
Vorige sluiten:
3,08 US$
Dagbereik:
3,05 US$ - 3,10 US$
Jaarbereik:
2,77 US$ - 4,97 US$
Winst per aandeel:
-0,07
Koers-winstverhouding:
-44,29
52 weken Prijsvork:
3,07 US$
Volume:
6.688,00 US$
Gemiddeld volume:
16.150,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Jerash Holdings (US), Inc.

Jerash Holdings (US), Inc. logo

Jerash Holdings (VS), Inc., is een Amerikaans bedrijf gespecialiseerd in de productie en export van op maat gemaakte en kant-en-klare sportkleding en buitenkleding. Het bedrijf biedt een breed scala aan producten, waaronder t-shirts, hoodies, jassen, pullovers, broeken, shorts en tanktops, allemaal gemaakt van gebreide stoffen en persoonlijke beschermingsmiddelen. Jerash Holdings bedient verschillende bekende retailers in de Verenigde Staten, Jordanië en andere internationale landen.

Het bedrijf werd in 2016 opgericht in Fairfield, New Jersey, en is sindsdien toegewijd aan het creëren van innovatieve, hoogwaardige en uitzonderlijk comfortabele kleding en beschermende uitrusting. Door zijn toegewijde en klantgerichte aanpak is Jerash Holdings erin geslaagd een toonaangevende producent van sportkleding en beschermende kleding te worden. Het bedrijf heeft een geavanceerd productiesysteem en ervaren professionals voor zowel ontwerp- als kwaliteitsborgingsdoeleinden.

Naast de kernproducten biedt Jerash Holdings ook een aantal diensten aan zijn klanten, waaronder productonderzoek en -ontwikkeling, kwaliteitscontrole en klantenondersteuning. Het bedrijf is in overeenstemming met zowel internationale als lokale veiligheids- en kwaliteitsnormen, waardoor klanten gegarandeerd de hoogste kwaliteit producten krijgen. Bovendien is Jerash Holdings sterk toegewijd aan duurzaamheid en voert regelmatig onderzoek en ontwikkeling uit om zijn productieprocessen groener te maken, evenals zijn producten.

Het Amerikaanse bedrijf blijft uitbreiden en groeien met de steun van zijn toegewijde team en de meest geavanceerde technologieën. Het bedrijf heeft meerdere kantoren in de Verenigde Staten, Jordanië en verschillende andere landen, evenals een state-of-the-art productiefaciliteit in Jordanië. Jerash Holdings streeft er voortdurend naar de wereld te verbeteren door middel van zijn producten, door comfortabele en stijlvolle sportkleding en beschermende uitrusting te creëren.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Cyclische consument
Industrieën:
Kleding Fabricage
Ticker:
JRSH
CIK:
1696558
ISIN:
US47632P1012
Website:
https://www.jerashholdings.com
Telefoon:
201-285-7973
Herkomst:
United States
Medewerkers:
5.000