iSun, Inc.

Laatste koersupdate: 04 jun. 24 22:57 GMT

Koers:
0,05 US$
Open:
0,07 US$
Vorige sluiten:
0,07 US$
Dagbereik:
0,03 US$ - 0,07 US$
Jaarbereik:
0,03 US$ - 12,80 US$
Winst per aandeel:
-0,73
Koers-winstverhouding:
-0,07
52 weken Prijsvork:
2,03 US$
Volume:
2.732.624,00 US$
Gemiddeld volume:
3.406.341,00 US$

Bedrijfsprofiel voor iSun, Inc.

iSun, Inc. logo

iSun, Inc. is een wereldwijde zonne-ingenieurs-, bouw- en aankoopcontractant met een lange staat van dienst voor het leveren van hoogwaardige zonneservices aan commerciële en industriële klanten in het noordoosten van de VS. Opgericht in 1972 is iSun vandaag de marktleidende zonnepartij in het noordoosten en de oudste ingenieurs-, bouw- en aankoopcontractant voor zonne-energie in het land.

iSun biedt zonnepaneel systemen, batterij energieopslag en off-grid energie oplossingen, evenals geassocieerde elektrische contracteerdiensten. Het bedrijf biedt ook data- en communicatiediensten aan zijn klanten, waardoor zij kunnen profiteren van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van schone, hernieuwbare energietechnologie.

Naarmate de zonne-energie-industrie de afgelopen jaren is gegroeid, is iSun ook gegroeid. Het bedrijf heeft meer dan 2.000 zonneprojecten voltooid voor commerciële en industriële klanten in het noordoosten en een cumulatieve geïnstalleerde basis van meer dan 200 MW aan zonnepanelen gerealiseerd in de afgelopen 48 jaar van activiteiten.

In 2021 onderging iSun een herbranding, waarbij de naam van The Peck Company Holdings, Inc. werd veranderd in iSun, Inc. Deze nieuwe naam weerspiegelt beter het commitment van het bedrijf om innovatieve zonneproducten en moderne technologie aan zijn klanten te leveren.

Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in South Burlington, Vermont, maar het heeft kantoren in zes staten in het noordoosten. iSun heeft ook extra kantoren in India, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf is gecertificeerd door de US Green Building Council, Solar Energy Industries Association en de National Environmental Health Science & Protection Accreditation Council. Daarnaast is iSun lid van verschillende energie-gerelateerde brancheorganisaties, zoals de Solar Energy Industries Association, de International Code Council, de National Electrical Contractors Association en de Institute of Electrical and Electronics Engineers.

iSun is trots op het leveren van innovatieve, gepersonaliseerde zonneproducten die aan de behoeften van klanten voldoen en helpen om de doelstellingen van hun bedrijven te bereiken. De ervaren zonne-ingenieurs van het bedrijf werken nauw samen met klanten om een systeem te ontwikkelen dat voor hen werkt, waaronder het verstrekken van technisch advies en ontwerp, bouw en aankoopdiensten om klanttevredenheid te garanderen. Het bedrijf biedt ook onderhoud en klantenondersteuning aan om klanttevredenheid op lange termijn te waarborgen nadat het project is voltooid.

Naarmate schone energie steeds belangrijker wordt voor klanten, blijft iSun innovatieve oplossingen ontwikkelen die betrouwbare en kosteneffectieve schone energie bieden. iSun biedt professionele engineeringdiensten, waaronder systeemontwerp en projectmanagement, evenals gespecialiseerde diensten die zijn afgestemd op de behoeften van de klant. Van residentiële zonnepanelen tot g

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Technologie
Industrieën:
Zonne energie
Ticker:
ISUN
CIK:
0001634447
ISIN:
US4652461066
Website:
https://www.isunenergy.com
Telefoon:
802 658 3378
Herkomst:
United States
Medewerkers:
325