Insignia Systems, Inc.

Laatste koersupdate: 03 aug. 23 22:54 GMT

Koers:
7,73 US$
Open:
7,31 US$
Vorige sluiten:
7,29 US$
Dagbereik:
7,27 US$ - 7,73 US$
Jaarbereik:
5,48 US$ - 9,84 US$
Winst per aandeel:
6,49
Koers-winstverhouding:
1,19
52 weken Prijsvork:
7,55 US$
Volume:
11.348,00 US$
Gemiddeld volume:
4.163,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Insignia Systems, Inc.

Insignia Systems, Inc. logo

Insignia Systems, Inc. is een toonaangevende leverancier van in-store reclameoplossingen aan fabrikanten van verpakte consumptiegoederen, detailhandelaren, shopper marketingbureaus en makelaars in de Verenigde Staten. Het bedrijf is opgericht in 1990, heeft zijn hoofdkantoor in Minneapolis, Minnesota, en is sindsdien uitgegroeid tot een leider in de industrie voor winkelreclame.

Insignia Systems, Inc. biedt een breed scala aan in-store reclameoplossingen, waaronder signageoplossingen, merchandisingoplossingen en on-pack oplossingen. Hun signage oplossingen bieden point-of-purchase diensten, en hun merchandising oplossingen omvatten verschillende golfkartonnen displays, side caps, vrijstaande shippers, en aangepaste end-cap oplossingen. Hun on-pack oplossingen omvatten BoxTalk, coupons, recepten en cross-promoties.

Insignia Systems, Inc. heeft een lange geschiedenis van succes in de winkelreclame-industrie. In de loop der jaren heeft het bedrijf talrijke prijzen en onderscheidingen gewonnen, waaronder de benoeming tot een van de top 100 particuliere bedrijven in Minnesota in 2018 en 2019 door de Minneapolis/St. Paul Business Journal. Bovendien werd Insignia Systems, Inc. in 2017 door het tijdschrift Chain Store Age uitgeroepen tot een van de top 50 in-store marketingbedrijven in de VS.

Insignia Systems, Inc. is toegewijd aan het leveren van de hoogste kwaliteit in-store reclameoplossingen aan hun klanten. Het bedrijf is toegewijd om de curve voor te blijven als het gaat om de nieuwste in-store reclametrends en -technologieën. Ze hebben ook een uitgebreide reeks producten en diensten ontwikkeld om aan de behoeften van hun klanten te voldoen.

Insignia Systems, Inc. is ook toegewijd aan het teruggeven aan de gemeenschap. Het bedrijf is een trotse supporter van lokale goede doelen en non-profitorganisaties, en ze zijn ook betrokken bij talrijke vrijwilligersprojecten in de omgeving van Minneapolis.

Insignia Systems, Inc. is een leider in de winkelreclame-industrie en is toegewijd aan het leveren van de hoogste kwaliteit winkelreclame-oplossingen en het teruggeven aan de gemeenschap. Met hun uitgebreide ervaring en uitgebreide aanbod van producten en diensten zullen zij de komende jaren zeker succesvol blijven.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Communicatiediensten
Industrieën:
Advertentiebureaus
Ticker:
ISIG
CIK:
875355
ISIN:
US45765Y2046
Website:
https://www.insigniasystems.com
Telefoon:
763 392 6200
Herkomst:
United States
Medewerkers:
31