Iris Energy Limited

Laatste koersupdate: 12 jul. 24 23:00 GMT

Koers:
12,31 US$
Open:
11,07 US$
Vorige sluiten:
11,20 US$
Dagbereik:
10,87 US$ - 12,48 US$
Jaarbereik:
2,79 US$ - 15,75 US$
Winst per aandeel:
-0,06
Koers-winstverhouding:
-205,17
52 weken Prijsvork:
9,44 US$
Volume:
17.726.195,00 US$
Gemiddeld volume:
14.307.316,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Iris Energy Limited

Iris Energy Limited logo

Iris Energy Limited opereert als een Bitcoin-mijnbouwbedrijf dat in 2018 is opgericht en gevestigd is in Sydney, Australië. Iris Energy is een toonaangevende leverancier van Bitcoin-mijnbouwdiensten en is toegewijd om klanten te helpen het potentieel van hun crypto-valuta-investeringen te ontgrendelen. Het bedrijf biedt toegang tot zowel hardware- als softwaregebaseerde Bitcoin-mijnbouwdiensten. Iris Energy biedt ook een breed scala aan andere diensten, waaronder cryptovaluta-analyse, technisch advies en databeveiliging.

Het bedrijf wordt geleid door een ervaren team van bestuurders, die toegewijd zijn om klanten de best mogelijke ervaring te bieden. Met een sterke nadruk op klantenservice, streeft Iris Energy ernaar een uitzonderlijke ervaring te bieden aan klanten. Het bedrijf stelt ook een premie op duurzaamheid, door te investeren in hernieuwbare energiebronnen om zijn koolstofvoetafdruk te compenseren.

Iris Energy’s toewijding om klanten de best mogelijke ervaring te bieden, strekt zich ook uit tot de bedrijfsvoering. Het bedrijf houdt zich strikt aan de wereldwijde beste praktijken voor beveiliging, prestaties en operationele efficiëntie. Iris Energy heeft ook uitgebreide veiligheidsprotocollen ingesteld om ervoor te zorgen dat haar faciliteiten tot de veiligste en meest beveiligde in de industrie behoren.

Iris Energy heeft ook een sterke toewijding aan onderzoek en ontwikkeling. Het bedrijf onderhoudt een actief onderzoeks- en ontwikkelingsprogramma dat is gericht op innovatie en klantenervaring. Het onderzoeksteam van het bedrijf is toegewijd aan het verkennen van nieuwe technologieën en trends in de cryptocurrency- en blockchain-industrie en het identificeren van kansen voor Iris Energy om daarvan te profiteren.

Iris Energy is een van de toonaangevende spelers in de Bitcoin-mijnbouwindustrie. Het bedrijf blijft voortdurend innoveren en de diensten verbeteren om voorop te blijven lopen in de concurrentie. Het bedrijf blijft toegewijd om klanten een veilige en betrouwbare service te bieden, terwijl het ook investeert in hernieuwbare energiebronnen om zijn koolstofvoetafdruk te verminderen. Met een sterke focus op klantenservice en een onderzoeks- en ontwikkelingsprogramma is Iris Energy goed uitgerust om de voortdurend veranderende cryptocurrency-landschap aan te kunnen.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Financiële diensten
Industrieën:
Kapitaalmarkt
Ticker:
IREN
CIK:
1878848
ISIN:
AU0000185993
Website:
https://irisenergy.co
Telefoon:
61 2 7906 8301
Herkomst:
Australia
Medewerkers:
102