Inovio Pharmaceuticals, Inc.

Laatste koersupdate: 21 feb. 24 23:00 GMT

Koers:
7,89 US$
Open:
8,19 US$
Vorige sluiten:
8,17 US$
Dagbereik:
7,71 US$ - 8,31 US$
Jaarbereik:
3,84 US$ - 17,40 US$
Winst per aandeel:
-7,56
Koers-winstverhouding:
-1,04
52 weken Prijsvork:
6,56 US$
Volume:
287.980,00 US$
Gemiddeld volume:
394.408,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Inovio Pharmaceuticals, Inc.

Inovio Pharmaceuticals, Inc. logo

Inovio Pharmaceuticals, Inc, een biotechnologiebedrijf, richt zich op de ontdekking, ontwikkeling en commercialisering van DNA-medicijnen voor de behandeling en bescherming van mensen tegen ziekten die verband houden met het humaan papillomavirus (HPV), kanker en infectieziekten. Zijn platform voor DNA-geneesmiddelen maakt gebruik van nauwkeurig ontworpen SynCon die de DNA-sequentie van het doelantigeen identificeert en optimaliseert, en van de CELLECTRA-technologie voor slimme apparatuur die de levering van de DNA-plasmiden vergemakkelijkt. Het bedrijf houdt zich bezig met het uitvoeren en plannen van klinische studies van zijn DNA-geneesmiddelen voor HPV-geassocieerde precancers, waaronder baarmoederhals-, vulvar- en anale dysplasie; HPV-geassocieerde kankers, zoals hoofd-hals-, baarmoederhals-, anale, penis-, vulvar- en vaginale kanker; andere HPV-geassocieerde aandoeningen, waaronder terugkerende respiratoire papillomatose; glioblastoma multiforme; prostaatkanker; HIV; Ebola; Middle East Respiratory Syndrome (MERS); en Lassa-koorts. Tot de partners en medewerkers behoren ApolloBio Corp., AstraZeneca, Beijing Advaccine Biotechnology Co, The Bill & Melinda Gates Foundation, Coalition for Epidemic Preparedness Innovations (CEPI), Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA), Department of Defense (DoD), HIV Vaccines Trial Network, International Vaccine Institute, Kaneka Eurogentec, Medical CBRN Defense Consortium (MCDC), National Cancer Institute, National Institutes of Health, National Institute of Allergy and Infectious Diseases, Ology Bioservices, het Parker Institute for Cancer Immunotherapy, Plumbline Life Sciences, Regeneron Pharmaceuticals, Thermo Fisher Scientific, University of Pennsylvania, Walter Reed Army Institute of Research en The Wistar Institute. Het bedrijf heeft een overeenkomst met Richter-Helm BioLogics GmbH & Co. KG ter ondersteuning van het onderzoeks-DNA-vaccin INO-4800 voor COVID-19; en een samenwerkingsverband met het International Vaccine Institute en het Seoul National University Hospital. Het bedrijf werd opgericht in 1979 en heeft zijn hoofdkantoor in Plymouth Meeting, Pennsylvania.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Gezondheidszorg
Industrieën:
Biotechnologie
Ticker:
INO
CIK:
0001055726
ISIN:
US45773H2013
Website:
https://www.inovio.com
Telefoon:
267 440 4200
Herkomst:
United States
Medewerkers:
317

Inovio Pharmaceuticals, Inc. Nieuws

Biotech-aandelen kopen? 3 dingen om naar te kijken

Biotech-aandelen kopen? 3 dingen om naar te kijken

PennyStocks

Staan er nu biotech aandelen op uw kooplijst The post Biotech aandelen kopen? 3 dingen om op te letten verscheen eerst op Penny Stocks to Buy, Picks, News and Information | PennyStocks.com.

Inovio Pharmaceuticals, Inc. (INO) Q3 2022 Earnings Call Transcript

Inovio Pharmaceuticals, Inc. (INO) Q3 2022 Earnings Call Transcript

Seeking Alpha

Inovio Pharmaceuticals, Inc. (NASDAQ:INO ) Q3 2022 Earnings Conference Call 8 november 2022 4:30 PM ET Bedrijfsdeelnemers Thomas Hong - Manager-Investor Communications Jacque Shea - President en Chief Executive Officer Michael Sumner - Chief Medical Officer Peter Kies - Chief Financial Officer Conference Call Participants Hartaj Singh - Oppenheimer & Company Operator Goedendag en welkom bij de Inovio Third Quarter 2022 Results Conference Call. [Gelieve er nota van te nemen dat dit evenement wordt opgenomen.

Inovio Pharmaceuticals, Inc. (INO) presenteert op H.C. Wainwright 24th Annual Global Investment Conference (Transcript)

Inovio Pharmaceuticals, Inc. (INO) presenteert op H.C. Wainwright 24th Annual Global Investment Conference (Transcript)

Seeking Alpha

Inovio Pharmaceuticals, Inc. (NASDAQ:INO ) H.C. Wainwright 24th Annual Global Investment Conference 12 september 2022 7:00 AM ET Deelnemers van het bedrijf Jacqueline Shea - President en CEO Conference Call Deelnemers Brooke Katsof - H.C.

Inovio Pharmaceuticals, Inc. Persberichten

Inovio meldt aanmoedigingspremies onder aanmoedigingsplan

Plymouth meeting, pa. , feb. 3, 2023 prnewswire inovio ( nasdaq ino), een biotechnologiebedrijf dat zich richt op de ontwikkeling en commercialisering van dna medicijnen om mensen te helpen behandelen en beschermen tegen hpv gerelateerde ziekten, kanker en infectieziekten, kondigde vandaag aan dat het een aandelentoekenning heeft gedaan aan een nieuw aangenomen werknemer in het kader van zijn inducementplan voor 2022 ( het " inducementplan").

Inovio kondigt strategische reorganisatie aan en blijft zich richten op veelbelovende dna medicijnkandidaten

Kostenbesparende maatregelen omvatten 11% personeelsreductie jaarlijkse besparingen worden verwacht op ongeveer 4,3 miljoen data readouts verwacht in het eerste kwartaal van 2023 voor belangrijke programma' s waaronder ino 3107 voor rrp en vgx 3100 voor cervicale hsil plymouth meeting, pa. , jan. 31, 2023 prnewswire inovio ( nasdaq ino), een biotechnologiebedrijf dat zich richt op het ontwikkelen en commercialiseren van dna medicijnen om mensen te helpen behandelen en beschermen tegen hpv gerelateerde ziekten, kanker en infectieziekten, kondigde vandaag een strategische reorganisatie aan die bedoeld is om toezeggingen voor operationele efficiëntie waar te maken en het bedrijf beter te positioneren om de belofte van dna medicijnen naar PAT iënten te brengen.

Inovio geeft een update over de programma' s lassakoorts en mers

Plymouth meeting, pa. , nov. 17, 2022 prnewswire inovio ( nasdaq ino), een biotechnologiebedrijf dat zich richt op de ontwikkeling en commercialisering van dna geneesmiddelen voor de behandeling en preventie van infectieziekten, kanker en ziekten die verband houden met hpv, kondigde vandaag aan dat het met zijn samenwerkingspartner, de coalitie voor innovaties op het gebied van epidemische paraatheid ( cepi), is overeengekomen om de ontwikkeling van productkandidaten tegen lassakoorts ( ino 4500) en het midden oosten respiratoir SYN droom ( mers) ( ino 4700) stop te zetten, na eerste analyses van gegevens uit studies die door inovio zijn uitgevoerd en door cepi zijn gefinancierd.

Inovio geeft update over covid 19 heterologe booster vaccin kandidaat, ino 4800

Plymouth meeting, pa. , oct. 27, 2022 prnewswire inovio ( nasdaq ino), een biotechnologiebedrijf dat zich richt op de ontwikkeling en commercialisering van dna geneesmiddelen voor de behandeling en preventie van infectieziekten, kanker en ziekten die verband houden met hpv, kondigde vandaag aan dat het zijn intern gefinancierde inspanningen voor de ontwikkeling van ino 4800 als een covid 19 heteroloog boostervaccin heeft gestaakt.

Inovio meldt positieve tussentijdse fase 1 2 resultaten voor ino 3107 voor de behandeling van terugkerende respiratoire PAP illomatose

Behandeling met ino 3107 resulteerde bij 16 van 21 (76%) deelnemers in een vermindering van het aantal chirurgische ingrepen ten opzichte van het voorgaande jaar; bij 6 deelnemers was geen chirurgische ingreep nodig tijdens het onderzoek ino 3107 toonde statistische significantie op basis van het klinische eindpunt van vermindering van het totale aantal chirurgische ingrepen ten opzichte van het voorgaande jaar ino 3107 bleek goed te worden verdragen en immunogeen te zijn plymouth meeting, pa. , oct. 13, 2022 prnewswire inovio ( nasdaq ino), een biotechnologiebedrijf dat zich richt op de ontwikkeling en commercialisering van dna geneesmiddelen voor de behandeling en preventie van infectieziekten, kanker en ziekten die verband houden met hpv, kondigde vandaag positieve tussentijdse resultaten aan van een lopend fase 1 2 klinisch onderzoek waarin ino 3107 wordt geëvalueerd voor de behandeling van hpv 6 en hpv 11 geassocieerde terugkerende respiratoire PAP illomatose ( rrp) bij volwassenen.

Inovio meldt aanmoedigingspremies onder aanmoedigingsplan

Plymouth meeting, pa. , sept. 1, 2022 prnewswire inovio ( nasdaq ino), een biotechnologiebedrijf dat zich richt op de ontwikkeling en commercialisering van dna geneesmiddelen om mensen te helpen behandelen en beschermen tegen infectieziekten, kanker en ziekten die verband houden met hpv, kondigde vandaag aan dat het aandelen heeft toegekend aan twee nieuw aangeworven werknemers, waaronder een vice president klinische ontwikkeling, in het kader van zijn inducement plan voor 2022 ( het " inducement plan").

Inovio meldt inducement subsidies onder nasdaq listing rule 5635( c)(4)

Plymouth meeting, pa. , 1 juli 2022 prnewswire inovio ( nasdaq ino), een biotechnologiebedrijf dat zich richt op de ontwikkeling en commercialisering van dna geneesmiddelen om mensen te helpen beschermen tegen infectieziekten en mensen met kanker en hpv gerelateerde ziekten te behandelen, heeft vandaag aangekondigd dat in verband met de aanstelling van dr. michael john sumner als chief medical officer, aangekondigd op 27 juni 2022, het compensatiecomité van de raad van bestuur van inovio de toekenning van aandelen aan dr. sumner als inducement awards onder inovio' s 2022 inducement plan ( het " inducement plan").

Inovio kondigt overlevingsresultaten aan voor ino 5401 ino 9012 in combinatie met libtayo ( cemiplimab) bij PAT iënten met nieuw gediagnosticeerde gbm tijdens asco annual meeting 2022

Inovio' s dna medicines immunotherapie in combinatie met libtayo wekt vaccin geassocieerde immuunresponsen op bij toediening met rt tmz aan nieuw gediagnosticeerde gbm PAT iënten ino 5401 ino 9012 libtayo wekt kanker antigeen specifieke t cellen op 55% van de mgmt gemethyleerde proefpersonen blijven in leven na een mediaan van 32,5 maanden dr. david reardon, hoofdonderzoeker, presenteert 6 juni 2022 op asco plymouth meeting, pa. mei 27, 2022 prnewswire inovio ( nasdaq ino) kondigde resultaten aan van de nieuwe fase 1 2 studie van het bedrijf met ino 5401 en ino 9012 in combinatie met pd 1 remmer libtayo ( cemiplimab) voor de behandeling van nieuw gediagnosticeerd glioblastoom ( gbm), waaronder bemoedigende gegevens over de mediane totale overleving ( os) van tweeënvijftig proefpersonen.

Geneos therapeutics stelt 17 miljoen veilig in series a2 financiering om gepersonaliseerde kankerimmunotherapieplatform te bevorderen

Geneos breidt zijn fase ib iia klinische studie uit voor de behandeling van PAT iënten met gevorderd hepatocellulair carcinoom. financiering geleid door flerie invest en dr. ted fjällman treedt toe tot de raad van bestuur van geneos plymouth meeting, pa. , 24 maart 2022 prnewswire geneos therapeutics, een biotherapeutisch bedrijf in een klinische fase dat zich richt op de ontwikkeling van tumorneoantigen gerichte gepersonaliseerde immunotherapieën, kondigde vandaag aan dat het 17 miljoen aan series a2 financiering heeft verworven.

Inovio presenteert belangrijke updates over het fase 3 programma voor vgx 3100, zijn op dna gebaseerde immunotherapie voor de behandeling van baarmoederhalskanker veroorzaakt door hpv 16 en of hpv 18.

Plymouth meeting, pa, dec. 14, 2021 prnewswire inovio ( nasdaq ino), een biotechnologiebedrijf dat zich richt op het op de markt brengen van nauwkeurig ontworpen dna medicijnen om mensen te helpen beschermen tegen infectieziekten en kanker en hpv geassocieerde ziekten te behandelen, kondigde vandaag updates aan over het fase 3 programma voor vgx 3100 voor hpv geassocieerde cervicale hooggradige squameuze intraepitheliale laesies ( hsil), waaronder een eenjarige follow up van de werkzaamheids en veiligheidsgegevens van deelnemers aan reveal1, de voltooiing van de inschrijving voor reveal2 en de verdere ontwikkeling van de kandidaat biomarker voor vgx 3100 voorafgaand aan de behandeling in samenwerking met qiagen.