India Globalization Capital, Inc.

Laatste koersupdate: 29 mei 24 22:59 GMT

Koers:
0,51 US$
Open:
0,51 US$
Vorige sluiten:
0,50 US$
Dagbereik:
0,48 US$ - 0,51 US$
Jaarbereik:
0,25 US$ - 0,91 US$
Winst per aandeel:
-0,27
Koers-winstverhouding:
-1,89
52 weken Prijsvork:
0,50 US$
Volume:
243.079,00 US$
Gemiddeld volume:
951.100,00 US$

Bedrijfsprofiel voor India Globalization Capital, Inc.

India Globalization Capital, Inc. logo

India Globalization Capital, Inc. (IGC) is een bedrijf gevestigd in de VS dat gespecialiseerd is in het kopen en verkopen van fysieke infrastructuurcommodities en het verhuren van zware bouwmachines, waaronder motorgraders en rollers. Door middel van twee hoofdsegmenten, Infrastructuur en Life Sciences, richt IGC zich op het bieden van infrastructuuroplossingen aan klanten in de VS en andere delen van de wereld. Met zijn Infrastructuursegment heeft IGC een sterke reputatie opgebouwd voor het verlenen van wegenbouwdiensten, naast het verhuren van zware bouwmachines.

In zijn Life Sciences-segment is IGC voornamelijk gericht op het aanbieden van op cannabinoïden gebaseerde producten en therapieën, zoals hennep-gebaseerde tincturen om angst te behandelen en het verbeteren van de levensstijl van patiënten die lijden aan Alzheimer. Het bedrijf heeft vier hoofdmerken ontwikkeld - Hyalolex, Holief, Herbo en Sunday Seltzer - die elk een reeks CBD-gebaseerde producten bieden, waaronder tincturen, capsules, topische analgetische crèmes en CBD-verrijkte dranken. IGC verdeelt en produceert ook hennep extract onder het Holi Hemp-merk en biedt ondersteunende diensten voor witlabeling voor klanten die geïnteresseerd zijn in het produceren van hun eigen unieke producten.

IGC is in 2005 opgericht en is een beursgenoteerd bedrijf op de NASDAQ Global Market, met zijn hoofdkantoor gevestigd in Potomac, Maryland. Naast zijn activiteiten in de VS heeft IGC een wereldwijd bereik en aanwezigheid in India, Colombia en Hongkong. Naast zijn kernsegmenten Infrastructuur en Life Sciences is het bedrijf ook actief in goud- en zeldzame aardexploratie en onderzoekt het actief projecten in India, Mongolië en Afrika. IGC is ook actief in de sector van hernieuwbare energie en heeft momenteel een aantal zonnepanelenprojecten in verschillende ontwikkelingsfasen in India.

Beurzen:
AMEX
Sector:
Industrie
Industrieën:
Conglomeraten
Ticker:
IGC
CIK:
0001326205
ISIN:
US45408X3089
Website:
https://www.igcinc.us
Telefoon:
301 983 0998
Herkomst:
United States
Medewerkers:
52