Ideanomics, Inc.

Laatste koersupdate: 17 apr. 24 23:00 GMT

Koers:
0,82 US$
Open:
0,84 US$
Vorige sluiten:
0,80 US$
Dagbereik:
0,80 US$ - 0,89 US$
Jaarbereik:
0,75 US$ - 16,25 US$
Winst per aandeel:
-55,95
Koers-winstverhouding:
-0,01
52 weken Prijsvork:
1,01 US$
Volume:
225.304,00 US$
Gemiddeld volume:
539.698,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Ideanomics, Inc.

Ideanomics, Inc. logo

Ideanomics, Inc. richt zich op het stimuleren van het gebruik van commerciële elektrische voertuigen, het bijbehorende energieverbruik en de ontwikkeling van financiële diensten en fintech-producten. De divisie Ideanomics Mobility vergemakkelijkt de invoering van elektrische voertuigen door exploitanten van commerciële wagenparken. Deze divisie biedt ook oplossingen voor de aankoop, financiering, opladen en energiebeheerbehoeften van wagenparkbeheerders van commerciële elektrische voertuigen. De divisie Ideanomics Capital van het bedrijf levert fintech-diensten, die gericht zijn op het verbeteren van de efficiëntie, transparantie en winstgevendheid voor de financiële dienstensector. Ideanomics, Inc. werd opgericht in 2004 en heeft zijn hoofdkantoor in New York, New York.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Industrie
Industrieën:
Landbouw & zware bouwmachines
Ticker:
IDEX
CIK:
837852
ISIN:
US45166V1061
Website:
https://www.ideanomics.com
Telefoon:
212 206 1216
Herkomst:
United States
Medewerkers:
559

Ideanomics, Inc. Nieuws

7 aandelen in kunstmatige intelligentie onder $10 voor uw horloge-lijst voor 2023

7 aandelen in kunstmatige intelligentie onder $10 voor uw horloge-lijst voor 2023

InvestorPlace

Het valt niet te ontkennen dat kunstmatige intelligentie (AI) de komende decennia een enorme invloed op ons leven zal hebben. AI heeft het potentieel om onze manier van leven en werken volledig te revolutioneren, waardoor we het leven van mensen overal ter wereld gemakkelijker en lonender kunnen maken.

Ideanomics, Inc. (IDEX) Q3 2022 Earnings Call Transcript

Ideanomics, Inc. (IDEX) Q3 2022 Earnings Call Transcript

Seeking Alpha

Ideanomics, Inc. (NASDAQ:IDEX ) Q3 2022 Earnings Conference Call November 9, 2022 4:30 PM ET Bedrijf Deelnemers Tony Sklar - Vice President, Investor Relations Alf Poor - Chief Executive Officer Stephen Johnston - Chief Financial Officer Robin Mackie - President, Ideanomics Mobility Conference Call Deelnemers Andres Sheppard - Cantor Fitzgerald Operator Groeten, en welkom bij de Ideanomics Third Quarter 2022 Earnings Call. Op dit moment kunnen alle deelnemers alleen luisteren.

Ideanomics kondigt Q3 2022 Earnings Conference Call Details aan

Ideanomics kondigt Q3 2022 Earnings Conference Call Details aan

PRNewsWire

NEW YORK , 27 oktober 2022 /PRNewswire/ -- Ideanomics (NASDAQ: IDEX) ("Ideanomics" of het "Bedrijf") kondigt aan dat het op 9 november 2022 om 16.30 uur ET een conference call zal houden om de financiële resultaten van het derde kwartaal van 2022 te bespreken.

Penny aandelen kopen? 3 te gebruiken technische indicatoren

Penny aandelen kopen? 3 te gebruiken technische indicatoren

PennyStocks

Gebruik deze technische indicatoren voor de handel in centen aandelen nu The post Penny aandelen kopen? 3 technische indicatoren om te gebruiken verscheen eerst op Penny Stocks to Buy, Picks, News and Information | PennyStocks.com.

Waarom stijgt het aandeel Ideanomics (IDEX) vandaag met 32%?

Waarom stijgt het aandeel Ideanomics (IDEX) vandaag met 32%?

InvestorPlace

Ideanomics (NASDAQ: IDEX ) aandelen stijgen dinsdag hoger dankzij een nieuw digitaal team en een partnerschap met Alphabet's (NASDAQ: GOOGL , GOOG ) Google Cloud. Ideanomics richt zich vooral op het ontwikkelen van technologie voor het opladen van elektrische voertuigen.

Ideanomics: Investeren in EV is een wachtspel

Ideanomics: Investeren in EV is een wachtspel

Seeking Alpha

Ideanomics heeft het afgelopen jaar overnames gedaan die het potentieel van het bedrijf op lange termijn veilig kunnen stellen. De EV-markt is zeer concurrerend, en het is moeilijk voor een opkomend bedrijf als Ideanomics om enige invloed te hebben, tenzij zijn producten revolutionair zijn.

Waarom stijgt het aandeel Ideanomics (IDEX) vandaag?

Waarom stijgt het aandeel Ideanomics (IDEX) vandaag?

InvestorPlace

Bron: Matthew Troke / Shutterstock.com Ideanomics (NASDAQ: IDEX ) aandelen stijgen maandag nadat het bedrijf voor elektrische voertuigen (EV) plannen onthulde voor nieuwe interne ontwerpmogelijkheden. Volgens een persbericht van het bedrijf is het op zoek naar een gestandaardiseerd ontwerpproces voor het hele bedrijf.

7 Meest ondergewaardeerde centen aandelen om nu te kopen

7 Meest ondergewaardeerde centen aandelen om nu te kopen

InvestorPlace

Dit is het beste moment om ondergewaardeerde penny-aandelen te kopen. De correctie van de markt in de eerste helft van 2022 werd verwacht door factoren als een verkrappend monetair beleid en een economische vertraging.

Ideanomics, Inc. Persberichten

ID eanomics benoemt nieuwe chief operating officer en chief commercial officer

New york , jan. 30, 2023 prnewswire ID eanomics ( nasdaq ID ex), een wereldwijd bedrijf dat zich richt op het versnellen van de commerciële adoptie van elektrische voertuigen, kondigde vandaag aan dat robin MAC kie is benoemd tot chief operating officer en MAC y neshati tot chief commercial officer, met onmiddellijke ingang. " met deze benoemingen versterkt ID eanomics onze bedrijfsstructuur en ons leiderschapsteam, zodat we beter kunnen inspelen op de behoeften van onze klanten en uiteindelijk een winnaar worden in de ev ruimte", zegt alf poor, chief executive officer van ID eanomics.

ID eanomics' dochteronderneming u. s. hybrid breidt samenwerking uit met toyota tsusho america, inc. om bestaande dieselhavenvoertuigen en uitrusting om te bouwen tot waterstofvoertuigen

New york , dec. 20, 2022 prnewswire ID eanomics ( nasdaq ID ex), een wereldwijd bedrijf dat zich richt op het versnellen van de commerciële toepassing van elektrische voertuigen ( ev), kondigt vandaag aan dat haar dochteronderneming u. s. hybrid en toyota tsusho america, inc. beginnen aan de tweede fase van hun samenwerking om het gebruik van emissievrije waterstof in het transport in havens te versnellen. u. s. hybrid zal een tweede top pick stapelaar ombouwen, waarbij dieselmotoren en aandrijflijnen worden vervangen door een nieuw waterstof brandstofcelsysteem.

ID eanomics dochter energica versterkt haar positie in de asean regio met toetreding tot hoogwaardige japanse en australische markten

New york , dec. 12, 2022 prnewswire ID eanomics ( nasdaq ID ex), een wereldwijd bedrijf dat zich richt op het versnellen van de commerciële adoptie van elektrische voertuigen ( ev), kondigt vandaag aan dat haar dochteronderneming energica is begonnen met de verkoop van haar high performance elektrische motorfietsen in japan en australië. de eerste partij motorfietsen zal in het eerste kwartaal van 2023 in beide LAN den aankomen.

ID eanomics en energica zorgen voor financiering door derden om de groei van het dealernetwerk van energica in de vs te versnellen.

New york , nov. 30, 2022 prnewswire ID eanomics ( nasdaq ID ex), een wereldwijd bedrijf dat zich richt op het versnellen van de commerciële adoptie van elektrische voertuigen ( ev), kondigt vandaag aan dat haar dochteronderneming energica nu 24 gecertificeerde dealers heeft in de verenigde staten, goed voor 33% van de productverkoop. om deze dealerexpansie mogelijk te maken, hebben ID eanomics en energica strategische financiering door derden verzekerd.

ID eanomics krijgt nasdaq uitbreiding om te voldoen aan de biedprijsregel en stelt extra financiering veilig om de verkoop van ev en opladen in de verenigde staten en europa te verhogen

New york , nov. 18, 2022 prnewswire ID eanomics ( nasdaq ID ex), een wereldwijd bedrijf dat zich richt op het versnellen van de commerciële adoptie van elektrische voertuigen ( ev), kondigt vandaag aan dat het bericht heeft ontvangen van de nasdaq stock market LLC (" nasdaq") waarin wordt bevestigd dat het bedrijf een extra periode van 180 kalenderdagen heeft gekregen om te voldoen aan de minimum biedprijsvereiste onder listing rule 5550( a)(2) ( de " biedprijsregel") tot 15 mei 2023. in overeenstemming met de toezeggingen die tijdens ons investeerdersgesprek in het derde kwartaal zijn gedaan, kondigt ID eanomics ook aan dat het 20 miljoen aan aanvullende financiering heeft verkregen, en een mogelijke follow up van nog eens 20 miljoen, waarvan de details zullen worden ingediend onder formulier 8 k.

Via motors en eavx kondigen partnerschap aan voor ontwikkeling van klasse 2 b proxima bestelwagen

De twee bedrijven zullen werken aan de ontwikkeling van elektrische werktrucks van klasse 2 5, te beginnen met een bestelwagen van klasse 2 b. de eerste proofs of concept zullen in de eerste helft van 2023 beschikbaar zijn.

ID eanomics stelt financiering door derden veilig om de groei van het dealernetwerk van solectrac te versnellen

New york , nov. 14, 2022 prnewswire ID eanomics ( nasdaq ID ex), een wereldwijd bedrijf dat zich richt op het versnellen van de commerciële adoptie van elektrische voertuigen ( ev), kondigt vandaag aan dat haar dochteronderneming solectrac nog eens zeven gecertificeerde dealers aan haar dealernetwerk heeft toegevoegd. om de dealeruitbreiding mogelijk te maken heeft ID eanomics strategische financiering verkregen van de wereldwijde aanbieder van financiële oplossingen dll.

Van de racebaan naar de boerderij ID eanomics, energica en solectrac ontwerpen een nieuwe generatie elektrische tractoren met technologie van de beste elektrische motorfiets ter wereld

New york , nov. 10, 2022 prnewswire ID eanomics ( nasdaq ID ex), een wereldwijd bedrijf dat zich richt op het versnellen van de commerciële adoptie van elektrische voertuigen ( ev), kondigt vandaag aan dat energica, via haar energica inside business unit, en solectrac een technische samenwerking starten voor een nieuwe generatie elektrische trekkers. energica inside zal solectrac ondersteunen bij de ontwikkeling van batterijpakketten, de ontwikkeling van voertuigbesturingseenheden en het assembleren en testen van prototypes.

ID eanomics' dochteronderneming energica toont productlijn 2023, geeft een update over diensten en strategie op de motorbeurs van milaan

New york , nov. 8, 2022 prnewswire ID eanomics ( nasdaq ID ex), een wereldwijd bedrijf dat zich richt op het versnellen van de commerciële adoptie van elektrische voertuigen ( ev), kondigt vandaag aan dat haar dochteronderneming energica op de eicma haar 2023 productassortiment, in totaal tien motoren, zal presenteren. energica ceo livia cevolini en andere energica executives zullen aanwezig zijn en meer informatie delen over productvarianten, technologie, service updates en de energica inside business unit.

ID eanomics kondigt de spin out aan van haar dochterondernemingen justly en timios

New york , oct. 27, 2022 prnewswire ID eanomics ( nasdaq ID ex), een wereldwijd bedrijf dat zich richt op het versnellen van de commerciële adoptie van elektrische voertuigen ( ev), is begonnen met het proces om justly en timios te verzelfstandigen. " als onderdeel van onze eerder gecommuniceerde strategische focus op de ev markt, hebben we de beslissing genomen om de fintech activiteiten die onze ev activiteiten niet ondersteunen, te verzelfstandigen.