Horizon Acquisition Corporation II

Laatste koersupdate: 25 apr. 23 22:59 GMT

Koers:
11,32 US$
Open:
11,31 US$
Vorige sluiten:
11,31 US$
Dagbereik:
11,32 US$ - 11,33 US$
Jaarbereik:
9,86 US$ - 11,33 US$
Winst per aandeel:
0,14
Koers-winstverhouding:
80,89
52 weken Prijsvork:
10,29 US$
Volume:
13.015,00 US$
Gemiddeld volume:
31.415,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Horizon Acquisition Corporation II

Horizon Acquisition Corporation II logo

Horizon Acquisition Corporation II is een blank check bedrijf opgericht in 2020 en gevestigd in Greenwich, Connecticut. Het bedrijf heeft geen significante activiteiten en is gericht op het tot stand brengen van een fusie, aandelenruil, overname van activa, aankoop van aandelen, reorganisatie of soortgelijke bedrijfscombinatie met een of meer bedrijven in de media- en entertainmentindustrie.

Het bedrijf wordt geleid door ervaren leidinggevenden uit de media- en entertainmentindustrie, waaronder voorzitter en Chief Executive Officer Michael A. Reinstein, Chief Financial Officer John F. Pfeiffer en Chief Operating Officer Mark G. Siegel.

De heer Reinstein heeft meer dan 30 jaar ervaring in de media- en entertainmentindustrie, onder meer als oprichter en managing partner van Reinstein & Associates, een particuliere investeringsmaatschappij. Hij was ook de oprichter en chief executive officer van Alliance Entertainment Corporation, een toonaangevende onafhankelijke distributeur van muziek-, video- en multimediaproducten.

De heer Pfeiffer heeft meer dan 25 jaar ervaring in media en entertainment, onder meer als financieel directeur van Alliance Entertainment Corporation en als financieel directeur van verschillende beursgenoteerde ondernemingen.

De heer Siegel heeft meer dan 25 jaar ervaring in de media- en entertainmentindustrie, waaronder als president en chief operating officer van Alliance Entertainment Corporation. Hij was ook president en chief operating officer van Media Play, een toonaangevende nationale winkelketen voor muziek-, video- en multimediaproducten.

De Onderneming is van plan gebruik te maken van de collectieve ervaring van haar managementteam om een bedrijf in de media- en entertainmentindustrie te identificeren en over te nemen. Het bedrijf evalueert momenteel een aantal potentiële doelbedrijven en wil zich richten op bedrijven die actief zijn in de media- en entertainmentindustrie, waaronder de productie en distributie van inhoud, de ontwikkeling en exploitatie van intellectuele eigendom en de levering van aanverwante diensten.

Het bedrijf wordt geleid door een raad van bestuur bestaande uit Michael A. Reinstein, John F. Pfeiffer, Mark G. Siegel en drie onafhankelijke bestuurders: Bruce S. Gordon, Thomas J. McInerney en Jay B. Schottenstein. De Raad is verantwoordelijk voor het toezicht op de zoektocht naar een partner voor een bedrijfscombinatie, de evaluatie en goedkeuring van potentiële transacties en het geven van advies aan het managementteam van de onderneming.

Horizon Acquisition Corporation II is een “blank check” bedrijf dat zich richt op het tot stand brengen van een fusie, aandelenruil, overname van activa, aankoop van aandelen, reorganisatie of soortgelijke bedrijfscombinatie met een of meer bedrijven in de media- en entertainmentsector. De onderneming wordt geleid door een raad van bestuur bestaande uit ervaren leidinggevenden uit de media- en amusementsindustrie en drie onafhankelijke bestuurders. Het bedrijf evalueert momenteel een aantal potentiële doelbedrijven en is van plan zich te richten op bedrijven die actief zijn in de media- en entertainmentindustrie, met inbegrip van de productie en distributie van inhoud, de ontwikkeling en exploitatie van intellectuele eigendom en de levering van aanverwante diensten. De Vennootschap is van plan gebruik te maken van de expertise van haar managementteam om een bedrijf in de media- en amusementsindustrie te identificeren en te verwerven.

Beurzen:
NYSE
Sector:
Financiële diensten
Industrieën:
Shell Bedrijven
Ticker:
HZON
CIK:
1821788
ISIN:
KYG460441069
Website:
https://www.horizonacquisitioncorp-ii.com
Telefoon:
203 298 5300
Herkomst:
United States
Medewerkers:
0