Hywin Holdings Ltd.

Laatste koersupdate: 22 apr. 24 23:00 GMT

Koers:
0,87 US$
Open:
0,85 US$
Vorige sluiten:
0,80 US$
Dagbereik:
0,85 US$ - 0,89 US$
Jaarbereik:
0,80 US$ - 7,50 US$
Winst per aandeel:
0,62
Koers-winstverhouding:
1,40
52 weken Prijsvork:
1,29 US$
Volume:
6.382,00 US$
Gemiddeld volume:
21.767,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Hywin Holdings Ltd.

Hywin Holdings Ltd. logo

Hywin Holdings Ltd. is een toonaangevend bedrijf voor vermogensbeheer en financiële diensten in China. Het in 2006 opgerichte bedrijf biedt een breed scala aan diensten, waaronder vermogensbeheer, verzekeringsmakelaardij, vermogensbeheer, beleggingsproducten voor de particuliere markt, beleggingsproducten voor de openbare markt en diensten op het gebied van informatietechnologie. Via haar dochterondernemingen distribueert Hywin Holdings Ltd. door activa gedekte producten zoals vastgoedeffectiseringsproducten en aandelenbeleggingen in vastgoedprojecten en particuliere projectbedrijven. Het biedt ook durfkapitaal, private equity en hedgefondsen aan, evenals producten voor de financiering van de toeleveringsketen, cashmanagementproducten en fondsen die door zijn dochterondernemingen worden beheerd.

Daarnaast biedt Hywin Holdings Ltd. individuele levensverzekeringen, individuele levensverzekeringen op termijn, universele levensverzekeringen, individuele ziektekostenverzekeringen en lijfrenteverzekeringsproducten, alsmede verzekeringen tegen kritieke ziekten, waaronder persoonlijke ongevallenverzekeringsproducten. Het biedt ook discretionaire en adviesmandaten voor zeer vermogende klanten en diensten voor vastgoedinvesteringen in het buitenland voor woningen, alsmede doorverwijzingen van klanten naar overzeese vastgoedontwikkelaars. Verder beheert en distribueert het bedrijf een reeks particuliere fondsen voor professionele beleggers.

Hywin Holdings Ltd. maakt deel uit van de Grand Lead Group Limited, een van de grootste en meest gevestigde financiële dienstengroepen in China. Het is uitgegroeid tot een toonaangevende aanbieder van vermogensbeheer en vermogensbeheerdiensten in het land, met een aanwezigheid in meer dan 100 steden in China. Het bedrijf is erkend voor zijn inzet voor innovatie, klantenservice en financiële expertise, en heeft talrijke prijzen en onderscheidingen ontvangen van deskundigen uit de sector.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Financiële diensten
Industrieën:
Vermogensbeheer
Ticker:
HYW
CIK:
1785680
ISIN:
US44951X1046
Website:
https://ir.hywinwealth.com
Telefoon:
86 21 8013 3992
Herkomst:
China
Medewerkers:
2.552