SunHydrogen, Inc.

Laatste koersupdate: 27 feb. 24 22:59 GMT

Koers:
0,01 US$
Open:
0,01 US$
Vorige sluiten:
0,01 US$
Dagbereik:
0,01 US$ - 0,01 US$
Jaarbereik:
0,01 US$ - 0,03 US$
Winst per aandeel:
0,00
Koers-winstverhouding:
0,00
52 weken Prijsvork:
0,01 US$
Volume:
6.830.820,00 US$
Gemiddeld volume:
10.543.465,00 US$

Bedrijfsprofiel voor SunHydrogen, Inc.

SunHydrogen, Inc. logo

SunHydrogen, Inc. is een hernieuwbare energiebedrijf dat zich bezighoudt met de ontwikkeling en marketing van op zonne-energie werkende nanodeeltjessystemen die fotosynthese nabootsen om waterstof uit water te scheiden. Opgericht in 2009 en gevestigd in Santa Barbara, Californië, is het bedrijf een leider in het veld van zonne-waterstofenergie. SunHydrogen, Inc. is een beursgenoteerd bedrijf op de OTCQB-beurs onder het tickersymbool HYSR. Het bedrijf was voorheen bekend als HyperSolar, Inc. en veranderde zijn naam in SunHydrogen, Inc. in juni 2020.

SunHydrogen, Inc. heeft een revolutionaire technologie ontwikkeld om waterstofbrandstof uit water te genereren met behulp van zonne-energie. Het gepatenteerde nanodeeltjessysteem van het bedrijf gebruikt een combinatie van halfgeleider nanokristallen en katalysatoren om waterstof te splitsen van watermoleculen. Dit proces bootst het proces van fotosynthese na dat planten gebruiken om zonlicht om te zetten in energie. SunHydrogen, Inc. werkt samen met toonaangevende onderzoeksuniversiteiten en organisaties om zijn technologie te ontwikkelen en te commercialiseren.

SunHydrogen, Inc. zet zich in voor de ontwikkeling van schone energieoplossingen die betaalbaar en betrouwbaar zijn. Het bedrijf is gericht op de ontwikkeling van zijn technologie voor een reeks toepassingen, waaronder brandstofcellen, transport en energieopslag. SunHydrogen, Inc. werkt ook aan de ontwikkeling van een op waterstofbrandstofcellen werkend elektrisch voertuig, evenals op waterstofbrandstofcellen werkende stationaire energieopslagsystemen. Het bedrijf onderzoekt ook partnerschappen met andere bedrijven om zijn bereik en technologie uit te breiden.

SunHydrogen, Inc. is toegewijd aan de ontwikkeling en commercialisering van schone energieoplossingen die betaalbaar en betrouwbaar zijn. Het bedrijf is erkend voor zijn innovatieve technologie en heeft talrijke prijzen en onderscheidingen ontvangen, waaronder de benoeming tot een van de “Top 10 meest innovatieve bedrijven in hernieuwbare energie” door Fast Company in 2020. SunHydrogen, Inc. is ook lid van de Hydrogen Council, een wereldwijd initiatief van toonaangevende energie-, transport- en industriebedrijven die samenwerken om de rol van waterstof in de wereldwijde energietransitie te bevorderen.

Beurzen:
PNK
Sector:
Technologie
Industrieën:
Zonne energie
Ticker:
HYSR
CIK:
1481028
ISIN:
US86738R1086
Website:
https://www.sunhydrogen.com
Telefoon:
805 966 6566
Herkomst:
United States
Medewerkers:
8