Hut 8 Mining Corp.

Laatste koersupdate: 18 jul. 24 23:00 GMT

Koers:
18,13 US$
Open:
19,95 US$
Vorige sluiten:
19,73 US$
Dagbereik:
17,93 US$ - 20,13 US$
Jaarbereik:
6,18 US$ - 21,10 US$
Winst per aandeel:
-0,78
Koers-winstverhouding:
-23,24
52 weken Prijsvork:
12,18 US$
Volume:
4.971.482,00 US$
Gemiddeld volume:
4.950.164,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Hut 8 Mining Corp.

Hut 8 Mining Corp. logo

Hut 8 Mining Corp. is een beursgenoteerde cryptomijnbedrijf dat actief is in Noord-Amerika. Het bedrijf is betrokken bij industriële schaal bitcoin-mijnbouwoperaties en bezit en exploiteert BlockBoxes in Drumheller en Medicine Hat, Alberta. Hut 8 Mining Corp. is in 2011 opgericht en heeft zijn hoofdkantoor in Toronto, Canada.

Hut 8 Mining Corp. bezit en exploiteert BlockBoxes, die data-centers zijn gevuld met gespecialiseerde computers die complexe berekeningstaken uitvoeren. Dit proces stelt Hut 8 in staat om beloningen in de vorm van bitcoins te verdienen als tegenprestatie voor het oplossen van complexe puzzels. Hut 8 bezit en exploiteert 38 BlockBoxes in Drumheller en 51 BlockBoxes in Medicine Hat, Alberta.

Hut 8 Mining Corp. maakt gebruik van een breed scala aan technologieën om de prestaties, uptime en schaalbaarheid van zijn bitcoin-mijnbouwoperaties te garanderen. Ze gebruiken toonaangevende hardware, zoals gespecialiseerde Bitcoin-mijnwerkers van BitFury, om hun hash-rates te maximaliseren en hogere rendementen te behalen. Hut 8 Mining Corp. is ook het eerste van de beursgenoteerde bedrijven in de cryptomarkt met een langetermijnovereenkomst met BitFury om de nieuwste generatie mijnbouwequipment aan te schaffen.

Hut 8 Mining Corp. maakt ook gebruik van state-of-the-art koel- en energie-efficiëntietechnologieën om kosten te verlagen en de efficiëntie te verhogen. Ze gebruiken warmtewisselaars die hun mijnbouwoperaties koelen, samen met energie-efficiënte stroomverdeling en industriële stoffilters. Deze maatregelen zorgen ervoor dat Hut 8 Mining Corp. binnen de lokale milieuwetgeving opereert.

Daarnaast biedt Hut 8 Mining Corp. onderhoud, technische ondersteuning en engineeringdiensten aan klanten in de cryptomarkt. Ze bieden diensten zoals geavanceerde systeemdiagnose en aangepaste oplossingen om klanten te helpen bij het garanderen van een vlotte werking van hun mijnbouwoperaties. Hun team van geschoolde professionals is 24/7 beschikbaar om klanten te helpen bij snelle oplossingstijden.

Hut 8 Mining Corp. is ook actief betrokken bij onderzoek en ontwikkeling voor cryptomijnbouwtechnologie. Ze zijn toegewijd om hun klanten de meest geavanceerde mijnbouwoplossingen te bieden en investeren continu in onderzoeks- en ontwikkelingsprojecten om de best mogelijke mijnbouwequipment en -diensten te bieden. Recente initiatieven zijn onder meer het creëren van een nieuwe lijn gespecialiseerde mijnmachines, die zijn ontworpen om hun efficiëntie te maximaliseren.

Hut 8 Mining Corp. is toegewijd om een ​​veilige en beveiligde omgeving te bieden voor hun mijnwerkers. Ze hebben vrijwillig een set Best Practices voor Cryptocurrency Mining aangenomen, waaronder richtlijnen voor beveiliging, klantprivacy, transparantie en veiligheid. Hun Best Practices bieden klanten de zekerheid dat hun operaties op een beve

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Financiële diensten
Industrieën:
Kapitaalmarkt
Ticker:
HUT
CIK:
1731805
ISIN:
CA44812T1021
Website:
https://hut8mining.com
Telefoon:
647-256-1992
Herkomst:
Canada
Medewerkers:
43