Fusion Fuel Green PLC

Laatste koersupdate: 27 feb. 24 23:00 GMT

Koers:
1,85 US$
Open:
1,90 US$
Vorige sluiten:
1,91 US$
Dagbereik:
1,83 US$ - 1,93 US$
Jaarbereik:
0,50 US$ - 4,65 US$
Winst per aandeel:
-2,62
Koers-winstverhouding:
-0,71
52 weken Prijsvork:
1,21 US$
Volume:
199.192,00 US$
Gemiddeld volume:
1.619.434,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Fusion Fuel Green PLC

Fusion Fuel Green PLC logo

Fusion Fuel Green PLC is een toonaangevend bedrijf in de productie van groene waterstof, gevestigd in Dublin, Ierland, met activiteiten in Portugal, Zuid-Europa en Marokko. Het bedrijf specialiseert zich in de productie van waterstof en het leveren van waterstofgeneratoren aan klanten voor de werking van hun eigen groene waterstofinstallaties. Het zorgt voor groene waterstof als output van deze groene waterstofinstallaties, evenals operationele en monitoringdiensten van groene waterstofinstallaties met behulp van zijn eigen waterstofgeneratoren.

Het bedrijf werd opgericht in 2018 en is sindsdien uitgegroeid tot een belangrijke speler op de markt van groene waterstof. Het heeft zich gevestigd als een betrouwbare leverancier van waterstof aan aardgasnetwerken en -roosters, ammoniakproducenten, olieraffinaderijen, regelgevers en gerelateerde overheidsafdelingen. Fusion Fuel Green PLC zet zich ook in voor duurzame ontwikkeling en heeft zwaar geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling om ervoor te zorgen dat zijn processen zo efficiënt en duurzaam mogelijk zijn.

Het bedrijf heeft zich ook gecommitteerd aan het verminderen van zijn koolstofvoetafdruk en heeft het doel gesteld om tegen 2030 koolstofneutraal te zijn. Om dit te bereiken, investeert het in hernieuwbare energiebronnen, zoals zonne-energie en wind, evenals in de ontwikkeling van technologieën voor de productie van groene waterstof. Fusion Fuel Green PLC loopt ook voorop in de ontwikkeling van oplossingen voor de opslag en het transport van groene waterstof, wat de industrie van groene waterstof zou kunnen revolutioneren.

Fusion Fuel Green PLC is toegewijd aan het leveren van de hoogste kwaliteit van service aan zijn klanten en heeft een klantgericht servicemodel opgezet waarmee het snel en efficiënt kan reageren op klantbehoeften. Het bedrijf heeft ook een kwaliteitsmanagementsysteem geïmplementeerd om ervoor te zorgen dat alle producten en diensten worden geleverd volgens de hoogste normen. Daarnaast heeft Fusion Fuel Green PLC een sterke focus op veiligheid en heeft het strenge veiligheidsprotocollen geïmplementeerd om ervoor te zorgen dat alle operaties worden uitgevoerd in een veilige en beveiligde omgeving.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Nutsbedrijven
Industrieën:
Gediversifieerde nutsbedrijven
Ticker:
HTOO
CIK:
1819794
ISIN:
IE00BNC17X36
Website:
https://www.fusion-fuel.eu
Telefoon:
353 1 920 1000
Herkomst:
Ireland
Medewerkers:
150