Heidrick & Struggles International, Inc.

Laatste koersupdate: 17 jun. 24 23:00 GMT

Koers:
33,54 US$
Open:
33,54 US$
Vorige sluiten:
33,68 US$
Dagbereik:
33,31 US$ - 33,88 US$
Jaarbereik:
22,52 US$ - 36,36 US$
Winst per aandeel:
2,53
Koers-winstverhouding:
13,26
52 weken Prijsvork:
32,55 US$
Volume:
199.877,00 US$
Gemiddeld volume:
138.317,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Heidrick & Struggles International, Inc.

Heidrick & Struggles International, Inc. logo

Heidrick & Struggles International, Inc. is een toonaangevend wereldwijd bedrijf voor executive search, consulting en on-demand talent services. Opgericht in 1953 en met het hoofdkantoor in Chicago, Illinois, levert het bedrijf een reeks diensten aan zijn klanten, waaronder executive search, beoordeling en ontwikkeling van leiderschap, team- en organisatieversnelling, digitale versnelling en innovatie, adviesdiensten op het gebied van diversiteit en inclusie, en diensten op het gebied van cultuurvorming. Het bedrijf is aanwezig in meer dan 50 landen, met meer dan 2.500 werknemers.

Heidrick & Struggles heeft een lange geschiedenis in het leveren van executive search diensten aan haar klanten. De diensten van het bedrijf voor executive search worden afgestemd op de behoeften van elke individuele klant, en het bedrijf heeft een track record van succesvolle plaatsing van senior executives in een breed scala aan functies. Het bedrijf levert ook diensten voor het beoordelen en ontwikkelen van leiderschap, die klanten helpen bij het identificeren en ontwikkelen van de vaardigheden van hun senior executives.

Heidrick & Struggles biedt ook een reeks on-demand diensten, waaronder professionals met sectorale en functionele expertise voor interim leiderschapsrollen en kritische projectgebaseerde initiatieven. Het bedrijf levert zijn diensten aan Fortune 1000-bedrijven, grote Amerikaanse en niet-Amerikaanse bedrijven, middle market en opkomende groeibedrijven, private equity-bedrijven, overheids-, hoger onderwijs- en non-profitorganisaties en andere particuliere en publieke entiteiten.

Heidrick & Struggles biedt naast haar diensten op het gebied van executive search, leiderschapsbeoordeling en -ontwikkeling en on-demand diensten ook adviesdiensten aan. Het bedrijf biedt digitale versnelling en innovatiediensten, die klanten helpen nieuwe technologieën te identificeren en te evalueren en strategieën te ontwikkelen om ze te benutten. Het bedrijf biedt ook adviesdiensten op het gebied van diversiteit en inclusie, die klanten helpen een diverse en inclusieve werkplek te creëren en te behouden. Tot slot biedt Heidrick & Struggles diensten op het gebied van cultuurvorming, die klanten helpen een effectieve bedrijfscultuur te creëren en te handhaven.

Heidrick & Struggles zet zich in om haar klanten te helpen bij het opbouwen en ontwikkelen van succesvolle leiderschapsteams. Het bedrijf heeft een lange geschiedenis in het leveren van de diensten die cliënten nodig hebben om een effectief leiderschapsteam te creëren en te onderhouden. Het bedrijf is toegewijd om haar klanten te helpen slagen door het leveren van diensten van hoge kwaliteit en het leveren van resultaten.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Industrie
Industrieën:
Personeel & Werkgelegenheid
Ticker:
HSII
CIK:
0001066605
ISIN:
US4228191023
Website:
https://www.heidrick.com
Telefoon:
312 496 1200
Herkomst:
United States
Medewerkers:
1.969