Herc Holdings Inc.

Laatste koersupdate: 21 mei 24 23:00 GMT

Koers:
154,34 US$
Open:
154,54 US$
Vorige sluiten:
154,70 US$
Dagbereik:
152,75 US$ - 154,77 US$
Jaarbereik:
99,72 US$ - 171,00 US$
Winst per aandeel:
12,10
Koers-winstverhouding:
12,76
52 weken Prijsvork:
157,58 US$
Volume:
172.605,00 US$
Gemiddeld volume:
215.404,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Herc Holdings Inc.

Herc Holdings Inc. logo

Herc Holdings Inc., voorheen bekend als Hertz Equipment Rental Corporation, is een toonaangevende wereldwijde leverancier van materieelverhuur die actief is in de Verenigde Staten en internationaal. Het bedrijf is opgericht in 1965, heeft zijn hoofdkantoor in Bonita Springs, Florida en is een dochteronderneming van Hertz Global Holdings, Inc. Het bedrijf biedt een breed scala aan verhuurapparatuur, waaronder hoogwerkers, grondverzet, intern transport, vrachtwagens en aanhangwagens, luchtcompressoren, verdichtingsapparatuur en verlichtingsapparatuur. Daarnaast biedt Herc Holdings Inc. ProSolutions aan, een op oplossingen gebaseerde branchegerichte dienstverlening, waaronder stroomopwekking, klimaatbeheersing, sanering en herstel, pompen, sleufbekisting en studio- en productieapparatuur; en ProContractor professioneel gereedschap.

Het bedrijf biedt ook verschillende diensten aan, zoals reparatie, onderhoud, beheer van apparatuur en veiligheidstraining; en verhuur van apparatuur en ondersteunende diensten op locatie, evenals ondersteunende diensten, zoals transport van apparatuur, huurbescherming, reiniging, tanken en arbeid. Herc Holdings Inc. verkoopt ook gebruikt materieel en benodigdheden voor aannemers, zoals verbruiksartikelen voor de bouw, gereedschap, klein materieel en veiligheidsbenodigdheden. Het bedrijf bedient een verscheidenheid aan klanten in de sectoren utiliteitsbouw en woningbouw, gespecialiseerde handel, restauratie, sanering en milieu, en onderhoud van faciliteiten, alsmede industriële productiesectoren, waaronder de auto- en luchtvaartindustrie, energie, metalen en mijnbouw, landbouw, pulp, papier en hout, voedsel en drank, en raffinaderijen en petrochemische industrieën; infrastructuur en overheidssectoren; en commerciële faciliteiten, horeca, gezondheidszorg, recreatie, amusementsproductie en klanten die speciale evenementen beheren.

Het bedrijf verkoopt zijn producten via zijn verkoopteam en industriële catalogi, alsook door deelname aan en sponsoring van industriële evenementen, vakbeurzen en het internet. Daarnaast heeft het bedrijf een netwerk van meer dan 400 locaties in Amerika, Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Azië-Pacific. Herc Holdings Inc. streeft ernaar haar klanten te voorzien van de hoogste kwaliteit van dienstverlening en apparatuur, en is erkend als een van de beste verhuurbedrijven ter wereld. Het bedrijf zet zich ook in om zijn werknemers een veilige en lonende werkomgeving te bieden.

Beurzen:
NYSE
Sector:
Industrie
Industrieën:
Verhuur & Leasing
Ticker:
HRI
CIK:
1364479
ISIN:
US42704L1044
Website:
https://ir.hercrentals.com
Telefoon:
239 301 1000
Herkomst:
United States
Medewerkers:
5.600