HireQuest, Inc.

Laatste koersupdate: 12 apr. 24 23:00 GMT

Koers:
12,92 US$
Open:
12,77 US$
Vorige sluiten:
12,93 US$
Dagbereik:
12,74 US$ - 13,17 US$
Jaarbereik:
11,40 US$ - 29,38 US$
Winst per aandeel:
0,47
Koers-winstverhouding:
27,49
52 weken Prijsvork:
12,88 US$
Volume:
4.912,00 US$
Gemiddeld volume:
13.318,00 US$

Bedrijfsprofiel voor HireQuest, Inc.

HireQuest, Inc. logo

HireQuest, Inc. is een toonaangevende leverancier van tijdelijke personeelsoplossingen in de Verenigde Staten. Het bedrijf levert tijdelijke personeelsdiensten, waaronder geschoolde en halfgeschoolde arbeid en industrieel personeel, administratief en administratief personeel en bouwpersoneel. Op 31 december 2021 had het bedrijf een netwerk van ongeveer 216 franchisekantoren in 36 staten en het District of Columbia. Daarnaast is het bedrijf gespecialiseerd in commerciële chauffeurs en bedient het voornamelijk klanten in de bouw, industrie/verwerkende industrie, opslag, horeca, recycling/afvalbeheer, rampenbestrijding, logistiek, veiling, bouw, landschapsarchitectuur en detailhandel.

HireQuest, Inc. is opgericht in 2002 en heeft zijn hoofdkantoor in Goose Creek, South Carolina. Het is een beursgenoteerd bedrijf dat op de NASDAQ staat genoteerd onder het symbool HQI. Het bedrijf is sinds de oprichting snel gegroeid en heeft zijn bereik uitgebreid naar klanten in alle 50 staten. HireQuest, Inc. is toegewijd aan het leveren van hoogwaardige personeelsoplossingen aan haar klanten en heeft een reputatie opgebouwd als een betrouwbare leverancier van tijdelijke personeelsdiensten.

Het bedrijf biedt een verscheidenheid aan personeelsoplossingen, waaronder direct hire, temporary-to-hire en tijdelijk personeel. HireQuest, Inc. biedt ook payroll services, waaronder salarisverwerking, het bijhouden van tijd en aanwezigheid, en belastingaangifte. Het bedrijf biedt ook een reeks andere diensten aan, zoals achtergrondcontroles, drugstesten en veiligheidstrainingen.

Naast haar personeelsdiensten biedt HireQuest, Inc. ook een online vacaturebank, HireQuest Direct, waar werkgevers vacatures kunnen plaatsen en kunnen zoeken naar gekwalificeerde kandidaten. Het bedrijf heeft ook een mobiele app, waarmee werkgevers vacatures kunnen plaatsen en onderweg naar gekwalificeerde kandidaten kunnen zoeken.

HireQuest, Inc. streeft ernaar haar klanten kwalitatieve personeelsoplossingen te bieden en heeft een reputatie opgebouwd als een betrouwbare leverancier van tijdelijke personeelsdiensten. Het bedrijf is toegewijd aan het leveren van innovatieve oplossingen om aan de veranderende behoeften van haar klanten te voldoen en streeft voortdurend naar verbetering van haar diensten. HireQuest, Inc. streeft ernaar haar klanten het hoogste niveau van klantenservice en tevredenheid te bieden.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Industrie
Industrieën:
Personeel & Werkgelegenheid
Ticker:
HQI
CIK:
0001140102
ISIN:
US4335351015
Website:
https://www.hirequest.com
Telefoon:
843 723 7400
Herkomst:
United States
Medewerkers:
70