Robinhood Markets, Inc.

Laatste koersupdate: 17 apr. 24 23:00 GMT

Koers:
17,08 US$
Open:
17,40 US$
Vorige sluiten:
17,31 US$
Dagbereik:
16,46 US$ - 17,45 US$
Jaarbereik:
7,91 US$ - 20,55 US$
Winst per aandeel:
-0,61
Koers-winstverhouding:
-28,00
52 weken Prijsvork:
16,34 US$
Volume:
10.067.121,00 US$
Gemiddeld volume:
15.595.998,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Robinhood Markets, Inc.

Robinhood Markets, Inc. logo

Robinhood Markets, Inc. is een in de Verenigde Staten gevestigd platform voor financiële diensten dat gebruikers de mogelijkheid biedt om te beleggen in aandelen, ETF’s, opties, goud en cryptocurrencies. Het bedrijf is opgericht in 2013 en heeft zijn hoofdkantoor in Menlo Park, Californië.

Het bedrijf lanceerde zijn platform met als doel de financiële markten toegankelijk te maken voor iedereen, ongeacht inkomensniveau of handelservaring. Robinhood is het grootste commissievrije aandelenhandelsplatform in de VS en heeft 5 miljoen gebruikers in de Verenigde Staten, Canada, Australië en het Verenigd Koninkrijk.

Robinhood biedt klanten een breed scala aan diensten, waaronder leer- en onderwijsoplossingen zoals Snacks, een samenvatting van zakelijke nieuwsberichten; Learn, een verzameling van ongeveer 300 artikelen, waaronder gidsen, tutorials en financiële woordenboeken; Newsfeeds, die toegang bieden tot gratis premium nieuws van verschillende sites zoals Barron’s, Reuters en The Wall Street Journal; en lijsten en waarschuwingen, waarmee gebruikers aangepaste watchlists kunnen maken, effecten, ETF’s en cryptocurrencies kunnen volgen en e-mail- of pushmeldingen kunnen ontvangen wanneer de prijzen bepaalde niveaus bereiken. Daarnaast kunnen klanten gebruikmaken van cashmanagementdiensten zoals FDIC-verzekerde deposito’s, gratis opnames bij geldautomaten in de VS en gratis rekening-courantkredieten.

Robinhood is ook toegewijd aan het leveren van klantenservice van hoge kwaliteit, met een 24/7 toegewijd klantenserviceteam en educatieve bronnen om klanten te helpen op de hoogte te blijven van de markten en weloverwogen beleggingsbeslissingen te nemen. Het bedrijf biedt ook First Trade-aanbevelingen aan alle nieuwe klanten die nog geen transactie hebben geplaatst.

Het bedrijf heeft ook Robinhood Gold geïntroduceerd, waarmee klanten toegang krijgen tot margin om te handelen op hun platform. Klanten kunnen tot 2x hun contante saldo op hun Robinhood-rekening lenen, met de optie om dit te verhogen tot 5x met een goud-upgrade. Ze hebben ook toegang tot handel na sluitingstijd, professioneel onderzoek en meer koopkracht.

Robinhood heeft ook stappen ondernomen om zijn platform veiliger en gestroomlijnder te maken, met geavanceerde encryptie en twee-factor authenticatie, evenals een eigen authenticatieproces. Het platform bevat ook verschillende privacyfuncties, zoals de mogelijkheid om saldi te verbergen, bestelgeschiedenis te verbergen en een pincode in te stellen. Robinhood introduceerde onlangs ook ondersteuning voor biometrische verificatie via vingerafdruk en gezichtsherkenning.

Naast het platform biedt Robinhood zijn klanten ook toegang tot een financiële nieuwsfeed genaamd Robinhood Snacks. Dit is een dagelijks nieuwsoverzicht dat klanten voorziet van actueel nieuws en inzichten over de economie, aandelen en financiële markten. Het bedrijf biedt ook interactieve cursussen en webinars met toonaangevende financiële experts, waardoor klanten de tools krijgen die ze nodig hebben om de financiële markten te begrijpen en er doorheen te navigeren. Bovendien heeft Robinhood een platform voor sociale handel dat klanten aanmoedigt om deel te nemen aan gesprekken over de markten en investeringen.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Technologie
Industrieën:
Software
Ticker:
HOOD
CIK:
1783879
ISIN:
US7707001027
Website:
https://robinhood.com
Telefoon:
844 428 5411
Herkomst:
United States
Medewerkers:
2.400