Honeywell International Inc.

Laatste koersupdate: 17 jun. 24 23:00 GMT

Koers:
211,95 US$
Open:
208,00 US$
Vorige sluiten:
208,53 US$
Dagbereik:
207,54 US$ - 212,17 US$
Jaarbereik:
174,88 US$ - 212,17 US$
Winst per aandeel:
8,63
Koers-winstverhouding:
24,56
52 weken Prijsvork:
199,93 US$
Volume:
3.078.477,00 US$
Gemiddeld volume:
2.705.204,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Honeywell International Inc.

Honeywell International Inc. logo

Honeywell International Inc. is een gediversifieerde technologie- en productiemaatschappij met hoofdkantoor in Charlotte, North Carolina. Het bedrijf werd opgericht in 1906 en opereert in vier hoofdsegmenten: luchtvaart, gebouwtechnologieën, prestatiematerialen en technologieën en veiligheid en productiviteitsoplossingen.

Honeywell Aerospace is een wereldleider in de luchtvaartindustrie en produceert staat van het kunstproducten voor commerciële en militaire vliegtuigen, waaronder auxiliaire krachtunits, aandrijfmotoren, geïntegreerde avionica, milieubeheersystemen en elektrische stroomsystemen, motorbesturingen, vliegsafety, communicatie, navigatiehardware, data en software-applicaties, radars en surveillance systemen, vliegtuigverlichting, geavanceerde systemen en instrumenten, satelliet- en ruimtecomponenten en vliegtuigwielen en remmen. Honeywell Aerospace produceert niet alleen deze producten, maar biedt ook reserveonderdelen, reparatie, revisie en onderhoudsdiensten, en thermische systemen.

Honeywell Building Technologies ontwerpt en biedt software-applicaties voor gebouwbeheer en optimalisatie, sensoren, schakelaars, besturingssystemen en instrumenten voor energiebeheer, toegangscontrole, videobewaking, brandproducten en de installatie, onderhoud en upgrades van systemen.

Het segment Prestatiematerialen en technologieën biedt automatiseringsbesturing, instrumentatie en software en bijbehorende diensten, katalysatoren en adsorbenten, apparatuur en advies, evenals materialen om eindproducten te produceren, zoals kogelvrij vest, nylon, computerchips en farmaceutische verpakkingen. Dit segment biedt ook verminderde en lage materialen met lage globale opwarmingpotentie op basis van hydrofluoro-olefintechnologie.

Tot slot produceert het segment Veiligheid en productiviteitsoplossingen persoonlijke beschermingsmiddelen, kleding, uitrusting en schoeisel; gasdetectietechnologie; cloudgebaseerde meldingen en noodsituatieberichten; mobiele apparaten en software; apparatuur en softwareoplossingen voor supply chain en warehouse automatisering; aangepaste geïntegreerde sensoren, schakelaars en besturingen; en data- en asset management productiviteit softwareoplossingen.

In de loop der jaren is Honeywell sterk gegroeid en heeft nu wereldwijd ongeveer 103.000 mensen in dienst, die producten en diensten leveren aan klanten in meer dan 150 landen. Door zijn continue groei en innovatie is het erkend als een van Fortune’s meest bewonderde bedrijven en in 2020 werd het genoemd als een van de meest duurzame Amerikaanse bedrijven in Barron’s.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Industrie
Industrieën:
Conglomeraten
Ticker:
HON
CIK:
773840
ISIN:
US4385161066
Website:
https://www.honeywell.com
Telefoon:
704 627 6200
Herkomst:
United States
Medewerkers:
99.000