Thales S.A.

Laatste koersupdate: 22 apr. 24 18:35 GMT

Koers:
157,60 €
Open:
156,50 €
Vorige sluiten:
155,25 €
Dagbereik:
155,50 € - 157,65 €
Jaarbereik:
126,55 € - 162,55 €
Winst per aandeel:
4,53
Koers-winstverhouding:
34,79
52 weken Prijsvork:
147,78 €
Volume:
190.368,00 €
Gemiddeld volume:
299.432,00 €

Bedrijfsprofiel voor Thales S.A.

Thales S.A. logo

Thales S.A. is een internationale industriële onderneming die innovatieve oplossingen biedt voor verschillende industrieën, waaronder luchtvaart, ruimtevaart, defensie, veiligheid, grondtransport en digitale veiligheid. Met meer dan 80.000 werknemers in 68 landen is Thales aanwezig in meer dan 140 vestigingen wereldwijd, waarvan de meeste in de VS en Frankrijk. Het bedrijf werd in 1893 opgericht als Thomson-CSF en is actief in de sectoren telecommunicatie, IT, elektronica en defensie. Het bedrijf veranderde zijn naam in 2000 in Thales S.A. en is sindsdien uitgegroeid tot een wereldleider in de defensie-, ruimtevaart- en veiligheidsindustrie.

Het Aerospace-segment van het bedrijf levert innovatieve technologieën en diensten voor de defensie-, lucht- en ruimtevaartsector. Dit omvat communicatie, commando- en controlesystemen, missiediensten en -ondersteuning, beschermings- en missie-/gevechtssystemen, bewakings- en inlichtingensystemen en trainings- en simulatieoplossingen. Het Transport segment van Thales levert producten en diensten voor luchtverkeersbeheer, cockpit, in-flight entertainment en connectiviteitssystemen, elektrische systemen, luchtvaarttraining, navigatieoplossingen en meer.

Het Defence & Security segment van Thales ontwerpt, exploiteert en levert satellietgebaseerde systemen, signalering en communicatie, en cyber security systemen. Het segment Digital Identity & Security biedt oplossingen voor verschillende markten, zoals radiofrequentie- en microgolfbronnen, trainings- en simulatieoplossingen, lasers en micro-elektronica. Thales biedt ook software-as-a-service (SaaS) producten, zoals Thales Cloud Security, dat oplossingen voor identiteits- en toegangsbeheer biedt aan klanten. Het bedrijf heeft een strategische overeenkomst met Google LLC voor de ontwikkeling van cloudbeveiligingsdiensten.

Thales streeft ernaar technologische innovatie te leveren die het leven voor iedereen eenvoudiger, veiliger en betrouwbaarder maakt. Door haar unieke aanbod levert Thales systemen en diensten aan klanten in de lucht- en ruimtevaart, defensie, transport en veiligheidsmarkten en streeft zij ernaar om op deze gebieden toonaangevend te zijn. Als onderdeel van haar duurzaamheidsinspanningen heeft Thales een uitgebreid onderzoeks- en ontwikkelingsprogramma, evenals initiatieven om afval te verminderen, energie-efficiëntie te bevorderen en het gebruik van groene energie te verhogen.

Beurzen:
EURONEXT
Sector:
Industrie
Industrieën:
Ruimtevaart en Defensie
Ticker:
HO.PA
ISIN:
FR0000121329
Website:
https://www.thalesgroup.com/en
Telefoon:
33 1 57 77 80 00
Herkomst:
France
Medewerkers:
76.135