Hamilton Lane Incorporated

Laatste koersupdate: 21 mei 24 23:00 GMT

Koers:
119,39 US$
Open:
118,22 US$
Vorige sluiten:
118,47 US$
Dagbereik:
116,30 US$ - 120,02 US$
Jaarbereik:
62,86 US$ - 121,90 US$
Winst per aandeel:
3,25
Koers-winstverhouding:
36,74
52 weken Prijsvork:
112,29 US$
Volume:
147.042,00 US$
Gemiddeld volume:
260.653,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Hamilton Lane Incorporated

Hamilton Lane Incorporated logo

Hamilton Lane Incorporated is een wereldwijde beleggingsonderneming die innovatieve oplossingen biedt aan geavanceerde beleggers. Opgericht in 1991, is de firma uitgegroeid tot een van de grootste en meest ervaren beleggingsondernemingen ter wereld, met meer dan 500 miljard dollar aan activa onder beheer en meer dan 300 medewerkers in kantoren over de hele wereld.

De diensten van Hamilton Lane omvatten separate accounts (op maat gemaakt voor elke individuele klant en gestructureerd als single client vehicles); gespecialiseerde strategieën (fund-of-funds, secondaries, co-investeringen, taft-hartley, distributiebeheer); adviesrelaties (inclusief due diligence, strategische portefeuilleplanning, monitoring en rapportagediensten); en rapportage- en analyseoplossingen. Voor directe investeringen investeert de onderneming in early, mid en late venture, volwassen bedrijven, growth equity, emerging growth, distressed debt, later stage, turnarounds, overbruggingsfinanciering, mezzaninefinanciering en buyouts in bedrijven in de middenmarkt. Voor fondsbeleggingen investeert het in mezzanine, durfkapitaal, private equity, turnaround, secundaire investeringen, vastgoed en speciale situatiefondsen. Hamilton Lane investeert ook in technologie, gezondheidszorg, onderwijs, natuurlijke hulpbronnen, energie en essentiële consumptiegoederen, cleantech, en milieu, gemeenschapsontwikkeling en financiële empowerment.

Hamilton Lane streeft ernaar zijn cliënten toegang te bieden tot de beste investeringsmogelijkheden op de particuliere markt. Daartoe heeft de firma een aanwezigheid opgebouwd in veel van ’s werelds belangrijkste financiële centra, waaronder de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Europa, Azië en Australië. De firma heeft sinds haar oprichting geïnvesteerd in meer dan 1.000 private equity- en andere private-marktfondsen en heeft een reputatie opgebouwd voor het leveren van geavanceerde en op maat gemaakte oplossingen aan haar cliënten.

Hamilton Lane is ook toonaangevend op het gebied van advies- en rapportagediensten voor zijn klanten. Het ervaren team van professionals van de onderneming biedt haar klanten uitgebreide diensten op het gebied van due diligence, portefeuilleplanning, monitoring en rapportage. Het bedrijf biedt ook een reeks analytische oplossingen waarmee klanten hun beleggingen kunnen volgen en analyseren.

Hamilton Lane zet zich in om zijn klanten te helpen hun beleggingsdoelstellingen te bereiken. De toewijding van de onderneming aan uitmuntendheid is erkend door de sector: de onderneming is uitgeroepen tot Private Equity International’s “Best Fund of Funds” in 2019, Private Equity International’s “Best Secondaries Advisor” in 2018, en Private Equity International’s “Best Co-Investment Platform” in 2017.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Financiële diensten
Industrieën:
Vermogensbeheer
Ticker:
HLNE
CIK:
0001433642
ISIN:
US4074971064
Website:
https://www.hamiltonlane.com
Telefoon:
610-934-2222
Herkomst:
United States
Medewerkers:
530