Houlihan Lokey, Inc.

Laatste koersupdate: 18 jun. 24 23:00 GMT

Koers:
133,70 US$
Open:
131,32 US$
Vorige sluiten:
130,99 US$
Dagbereik:
130,96 US$ - 134,40 US$
Jaarbereik:
92,51 US$ - 137,92 US$
Winst per aandeel:
4,11
Koers-winstverhouding:
32,53
52 weken Prijsvork:
130,86 US$
Volume:
222.421,00 US$
Gemiddeld volume:
327.266,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Houlihan Lokey, Inc.

Houlihan Lokey, Inc. logo

Houlihan Lokey, Inc. is een adviesbedrijf gespecialiseerd in financiële herstructurering, fusies en overnames, kapitaalmarktdiensten en financiële en waarderingsadviesdiensten. Sinds de oprichting in 1972 is het bedrijf exponentieel gegroeid en heeft het wereldwijd superieure financiële adviesdiensten verleend. Als gevolg hiervan heeft Houlihan Lokey kantoren geopend in de Verenigde Staten, Europa, het Midden-Oosten en de regio Azië-Pacific.

Het bedrijf is verdeeld in drie kernsegmenten: Corporate Finance, Financial Restructuring en Financial and Valuation Advisory. Met zijn Corporate Finance-segment biedt Houlihan Lokey een verscheidenheid aan diensten, waaronder koop- en verkooptransacties, onderhandse leningen, particuliere mezzanine-schulden, hoogrendementsschulden, initiele beursgangen, vervolgaanbiedingen, converteerbare effecten, private equityplaatsingen, private equity en transacties voor schuldenbeheer. Het bedrijf adviseert ook financiële sponsors over verschillende transacties.

Het Financial Restructuring-segment richt zich op het adviseren van schuldeisers, crediteuren en andere belanghebbenden met betrekking tot herkapitalisatie/ontleveringstransacties. Binnen dit segment biedt het bedrijf een breed scala aan diensten, waaronder het structureren, onderhandelen en bevestigen van herstructureringsplannen; het structureren en analyseren van uitwisselingsaanbiedingen; corporate viability assessment; geschillenbeslechting; deskundig getuigenis; en het verkrijgen van debiteur-in-bezit financiering.

Tegelijkertijd biedt het Financial and Valuation Advisory-segment diensten met betrekking tot financiële waarderingen van bedrijven, onliquiditeitsschulden en aandelen en intellectueel eigendom. Houlihan Lokey biedt ook billijkheidsopinies in verband met fusies en overnames en andere transacties, solvabiliteitsopinies in verband met bedrijfssplitsingen en dividendherkapitalisaties en andere soorten financiële opinies. Dit segment biedt ook diensten voor geschillenbeslechting.

Sinds de oprichting in 1972 heeft Houlihan Lokey zijn wereldwijde aanwezigheid en diensten voortdurend vergroot en is het een toonaangevende leverancier van financiële adviesdiensten geworden. Het bedrijf heeft diensten verleend aan een verscheidenheid aan bedrijven, instellingen en overheden en werd in 2018 genoemd als “Star Player” in de Mergermarket Global M&A League Tables. Bovendien is Houlihan Lokey in 2018 benoemd tot “Investment Bank of the Year” door Global M&A Network en werd in 2017 als nummer één financiële adviseur in de VS over alle industrieën gerangschikt door Bloomberg. In 2016 werd Houlihan Lokey ook erkend als de Financial Times’ U.S. Investment Bank of the Year in the Americas. Tot op de dag van vandaag blijft Houlihan Lokey diensten van topkwaliteit leveren op de wereldwijde financiële markt.

Beurzen:
NYSE
Sector:
Financiële diensten
Industrieën:
Kapitaalmarkt
Ticker:
HLI
CIK:
0001302215
ISIN:
US4415931009
Website:
https://www.hl.com
Telefoon:
310 788 5200
Herkomst:
United States
Medewerkers:
2.257