HIVE Blockchain Technologies Ltd.

Laatste koersupdate: 17 jun. 24 23:00 GMT

Koers:
3,26 US$
Open:
2,91 US$
Vorige sluiten:
2,93 US$
Dagbereik:
2,91 US$ - 3,35 US$
Jaarbereik:
2,18 US$ - 6,84 US$
Winst per aandeel:
-0,45
Koers-winstverhouding:
-7,24
52 weken Prijsvork:
2,71 US$
Volume:
7.763.624,00 US$
Gemiddeld volume:
2.472.507,00 US$

Bedrijfsprofiel voor HIVE Blockchain Technologies Ltd.

HIVE Blockchain Technologies Ltd. logo

HIVE Blockchain Technologies Ltd. is een toonaangevende technologiebedrijf voor cryptocurrency-mijnbouw dat actief is in Canada, Zweden en IJsland. Het bedrijf is gericht op de mijnbouw en verkoop van digitale valuta’s, zoals Ethereum, Ethereum Classic en Bitcoin. Het werd opgericht in 1987 en heeft zijn hoofdkantoor in Vancouver, Canada.

Het bedrijf heette vroeger Leeta Gold Corp. en veranderde in september 2017 zijn naam in HIVE Blockchain Technologies Ltd. HIVE Blockchain Technologies Ltd. werd opgericht als een afsplitsing van zijn moederbedrijf Leeta Gold Corp., dat oorspronkelijk werd opgericht als een mijnexploratiebedrijf. Sinds zijn oprichting heeft het bedrijf een sterke reputatie opgebouwd als leider in de velden van blockchaintechnologie en cryptocurrency (of digitale valuta) mijnbouw.

Het bedrijf heeft samengewerkt met een verscheidenheid aan technologieleveranciers en andere toonaangevende spelers in de industrie om een ​​veilige en efficiënte blockchain-infrastructuur op te bouwen. Dit omvat het hosten van eigen mijnbouwoperaties, evenals het aanbieden van adviesdiensten, projectmanagement en andere oplossingen op het gebied. Bovendien heeft het bedrijf sterke relaties met veel van de toonaangevende mijnwerkers, leveranciers en softwareontwikkelaars in de industrie.

HIVE Blockchain Technologies Ltd. heeft een aanwezigheid in al zijn drie belangrijke werkgebieden gevestigd en plant uitbreiding naar andere regio’s. Het heeft momenteel mijnbouwoperaties in Canada, Zweden en IJsland en is ook bezig met het uitbreiden van zijn cloudmijnbouwoplossingen naar andere landen. Het bedrijf heeft ook strategische partnerschappen aangegaan met een aantal derde partijleveranciers, waardoor het toegang krijgt tot de meest efficiënte en kosteneffectieve mijnbouwoplossingen.

Het bedrijf heeft verschillende belangrijke doelstellingen, waaronder de noodzaak om voortdurend zijn mijncapaciteit te verhogen en vooruitgang te boeken in nieuwe gebieden van digitale valutamijnbouw. HIVE Blockchain Technologies Ltd. streeft ernaar om aan de voorhoede van blockchaintechnologie en digitale valutamijnbouw te blijven. Het heeft een aantal oplossingen ontwikkeld om de vooruitgang van digitale valutamijnbouw en zijn gerelateerde technologieën verder te helpen. Dit omvat een agressief onderzoek- en ontwikkelingsprogramma, met als doel innovatieve manieren te vinden om de mijnefficiëntie te verhogen en de winst voor zijn klanten te maximaliseren.

Het bedrijf blijft zijn aanwezigheid in de blockchain- en cryptocurrency-mijnbouwindustrie versterken en ontwikkelt een breed scala aan oplossingen om aan de groeiende behoeften van de industrie te voldoen. Het is toegewijd aan het idee om een ​​ecosysteem van onderling verbonden technologieën en diensten te creëren om de ontwikkeling en adoptie van digitale valutamijnbouw te vergemakkelijken. Bovendien werk

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Financiële diensten
Industrieën:
Kapitaalmarkt
Ticker:
HIVE
CIK:
0001720424
ISIN:
CA43366H1001
Website:
https://www.hiveblockchain.com
Telefoon:
604 664 1078
Herkomst:
Canada
Medewerkers:
18