Harte Hanks, Inc.

Laatste koersupdate: 12 apr. 24 23:00 GMT

Koers:
6,99 US$
Open:
7,26 US$
Vorige sluiten:
7,26 US$
Dagbereik:
6,88 US$ - 7,26 US$
Jaarbereik:
5,00 US$ - 9,00 US$
Winst per aandeel:
4,26
Koers-winstverhouding:
1,64
52 weken Prijsvork:
7,59 US$
Volume:
16.350,00 US$
Gemiddeld volume:
14.062,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Harte Hanks, Inc.

Harte Hanks, Inc. logo

Harte Hanks, Inc. is een toonaangevend customer experience bedrijf dat actief is in de Verenigde Staten en internationaal. Het bedrijf is opgericht in 1923 en biedt strategische begeleiding om klanten te helpen bij het plannen en uitvoeren van omnichannel marketingprogramma’s. Het biedt een breed scala aan diensten, waaronder doelgroepidentificatie, profilering, segmentering, voorspellende modellering, datastrategiediensten, datahygiëne en -opschoning, drukwerk, uitzending, direct mail, website, app, display, sociaal, mobiel, zoekmachinemarketing en spraakdiensten. Het biedt ook website- en app-ontwikkeling, e-commerce enablement, databasebouw en -beheer, platformarchitectuur en marketingautomatiseringsdiensten. Daarnaast biedt het customer experience management diensten, CRM en digitale transformatie oplossingen, en op intelligentie gebaseerde B2B oplossingen.

Het bedrijf biedt ook oplossingen voor producten, print-on-demand en postverwerking, zoals printing-on-demand, het beheer van product recalls en de distributie van literatuur en promotionele producten. Het biedt oplossingen op maat om het publiek te betrekken, klanten te bereiken, conferenties te ondersteunen en werknemers te waarderen. Bovendien levert Harte Hanks, Inc. logistieke diensten aan derden en diensten voor vrachtoptimalisatie. Het bedrijf bedient voornamelijk B2B, consumentenmerken, financiële diensten, detailhandel en de gezondheidszorg.

Harte Hanks, Inc. heeft drie operationele segmenten: Marketing Services, Customer Care en Fulfillment & Logistics Services. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Chelmsford, Massachusetts, en heeft wereldwijd meer dan 3.000 werknemers. Het heeft een uitgebreid netwerk van kantoren in de Verenigde Staten en Europa, maar ook in India, China en Australië. Harte Hanks, Inc. is een beursgenoteerd bedrijf dat genoteerd staat aan de New York Stock Exchange (NYSE: HHS). Het rapporteerde in 2019 een omzet van 541 miljoen dollar.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Communicatiediensten
Industrieën:
Advertentiebureaus
Ticker:
HHS
CIK:
45919
ISIN:
US4161962026
Website:
https://www.hartehanks.com
Telefoon:
512 434 1100
Herkomst:
United States
Medewerkers:
2.500