Harbor Custom Development, Inc.

Laatste koersupdate: 20 dec. 23 22:59 GMT

Koers:
1,10 US$
Open:
1,21 US$
Vorige sluiten:
1,28 US$
Dagbereik:
1,01 US$ - 1,25 US$
Jaarbereik:
0,60 US$ - 8,40 US$
Winst per aandeel:
0,46
Koers-winstverhouding:
2,38
52 weken Prijsvork:
2,20 US$
Volume:
25.718,00 US$
Gemiddeld volume:
28.923,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Harbor Custom Development, Inc.

Harbor Custom Development, Inc. logo

Harbor Custom Development, Inc. is een toonaangevend ontwikkelingsbedrijf op het gebied van onroerend goed met hoofdkantoor in Gig Harbor, Washington. Het bedrijf is opgericht in 2014 en opereert in vier staten - Washington, Californië, Texas en Florida - en is gespecialiseerd in een breed scala aan residentiële projecten, waaronder grondverwerving, vergunningen, ontwikkeling, bouw van infrastructuur, verticale bouw van enkele en multifamily woningen, marketing, verkoop en beheer van verschillende residentiële projecten.

Harbor Custom Development Inc. heeft een bewezen trackrecord van het succesvol afleveren van residentiële projecten voor zowel individuele kopers als multifamily investeerders. Het bedrijf heeft sinds de oprichting meer dan 200 projecten ontwikkeld en heeft momenteel een aantal lopende projecten met een totaal van meer dan 10.000 eenheden. Het bedrijf is zeer ervaren in een verscheidenheid aan residentiële ontwikkelingsgebieden, waaronder grondverwerving, ontwerp, ontwikkeling, bouw en marketing en verkoop.

Harbor Custom Development, Inc. heeft een goede reputatie in de vastgoedsector vanwege zijn toewijding aan het leveren van superieure kwaliteitsprojecten op tijd en kosteneffectief. Dit heeft het bedrijf in staat gesteld om zijn bedrijf uit te breiden en zijn portefeuille van klanten te laten groeien. Strikte naleving van de beste praktijken in de industrie en begrip van de lokale markt en regelgeving hebben Harbor Custom Development, Inc. in staat gesteld om aan de voorhoede van de industrie te blijven. Het bedrijf heeft ook verschillende prijzen en onderscheidingen gewonnen voor zijn superieure kwaliteit en klantenservice.

Harbor Custom Development Inc. is trots lid van de National Home Builders Association, de US Green Building Council en de Washington State Builders Council. Het bedrijf is toegewijd aan duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid en heeft groene bouw en slimme groei-principes geïmplementeerd in veel van zijn projecten om de milieueffecten te verminderen en de levenskwaliteit in de gemeenschappen die het bedient te verbeteren.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Vastgoed
Industrieën:
REIT
Ticker:
HCDIP
CIK:
1784567
ISIN:
US41150T2078
Website:
https://www.harborcustomdev.com
Telefoon:
253 649 0636
Herkomst:
United States
Medewerkers:
80