Heritage-Crystal Clean, Inc

Laatste koersupdate: 16 okt. 23 23:00 GMT

Koers:
45,51 US$
Open:
45,50 US$
Vorige sluiten:
45,47 US$
Dagbereik:
45,49 US$ - 45,52 US$
Jaarbereik:
25,70 US$ - 47,98 US$
Winst per aandeel:
3,20
Koers-winstverhouding:
14,22
52 weken Prijsvork:
45,30 US$
Volume:
2.167.860,00 US$
Gemiddeld volume:
389.909,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Heritage-Crystal Clean, Inc

Heritage-Crystal Clean, Inc logo

Heritage-Crystal Clean, Inc. is een toonaangevende leverancier van milieudiensten en oliebedrijfsdiensten in de Verenigde Staten en Canada. Via haar dochterondernemingen, Heritage-Crystal Clean, LLC, biedt het bedrijf onderdelenreiniging, gevaarlijk en niet-gevaarlijk afval en diensten op het gebied van inzameling van gebruikte olie aan kleine en middelgrote klanten in de sectoren industrie en voertuigonderhoud. Het bedrijf opereert via twee segmenten: Environmental Services en Oil Business.

Het segment Environmental Services biedt onderdelenreiniging, afvalbeheer in containers, afvalwaterzuigen, antivriesrecycling en velddiensten. Het segment Oil Business zamelt gebruikte olie in, verkoopt gerecyclede stookolie en voert activiteiten uit voor het verwijderen en afvoeren van gebruikte oliefilters, evenals het opnieuw raffineren van gebruikte olie tot basisolie voor smeermiddelen en andere producten. Heritage-Crystal Clean, Inc. verzamelt en verwijdert ook afvalwater.

De onderneming is opgericht in 2007 en heeft haar hoofdkantoor in Elgin, Illinois. Op 1 januari 2022 had het 91 vestigingen in de VS en Canada, die ongeveer 95.000 klanten bedienen. Daarnaast heeft het bedrijf een sterke reputatie opgebouwd als leider op het gebied van naleving van milieuvoorschriften, veiligheid en klantenservice.

Heritage-Crystal Clean, Inc. streeft ernaar toonaangevend te zijn op het gebied van milieuduurzaamheid. Het bedrijf heeft een aantal initiatieven genomen om de impact op het milieu te verminderen, waaronder het gebruik van groene schoonmaakproducten, energiezuinige verlichting en apparatuur, en de recycling van papier, plastic en metalen. Het bedrijf heeft ook een uitgebreid milieubeheersysteem dat ervoor moet zorgen dat alle toepasselijke milieuwetten en -voorschriften worden nageleefd.

Het bedrijf zet zich ook in om zijn klanten diensten en producten van de hoogste kwaliteit te leveren. Heritage-Crystal Clean, Inc. is ISO 9001:2015 gecertificeerd, een internationaal erkende norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. Deze certificering toont aan dat het bedrijf zich inzet om zijn klanten consistente diensten en producten van hoge kwaliteit te leveren.

Heritage-Crystal Clean, Inc. zet zich in om zijn werknemers een veilige en gezonde werkomgeving te bieden. Het bedrijf heeft een uitgebreid veiligheidsprogramma geïmplementeerd dat veiligheidstraining, communicatie over gevaren en ongevallenonderzoek omvat. Het bedrijf biedt zijn werknemers ook toegang tot verschillende gezondheids- en welzijnsprogramma’s, zoals fitnesscentra op locatie, programma’s om te stoppen met roken en assistentieprogramma’s voor werknemers.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Industrie
Industrieën:
Afvalverwerking
Ticker:
HCCI
CIK:
0001403431
ISIN:
US42726M1062
Website:
https://www.crystal-clean.com
Telefoon:
847 836 5670
Herkomst:
United States
Medewerkers:
1.296