Garrett Motion Inc.

Laatste koersupdate: 23 feb. 24 23:00 GMT

Koers:
9,42 US$
Open:
9,29 US$
Vorige sluiten:
9,30 US$
Dagbereik:
9,08 US$ - 9,42 US$
Jaarbereik:
6,43 US$ - 9,75 US$
Winst per aandeel:
-0,31
Koers-winstverhouding:
-30,39
52 weken Prijsvork:
8,84 US$
Volume:
738.085,00 US$
Gemiddeld volume:
1.271.460,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Garrett Motion Inc.

Garrett Motion Inc. logo

Garrett Motion Inc. is een wereldwijde leider in turbocharger- en elektrische-boosteringstechnologieën voor original equipment manufacturers (OEM’s) van lichte en commerciële voertuigen. Opgericht in 2018, is het bedrijf snel gegroeid tot ’s werelds grootste onafhankelijke aanbieder van turbocharger- en elektrische-boosttechnologie. Met een aanwezigheid in meer dan 100 landen bedient Garrett Motion Inc. klanten over de hele wereld met innovatieve en efficiënte oplossingen.

Het bedrijf ontwerpt, produceert en verkoopt turboladers en elektrische versterkingstechnologieën voor OEM’s van lichte en commerciële voertuigen. Haar productportfolio omvat turboladers voor lichte voertuigen (benzine en diesel) en bedrijfsvoertuigen, evenals softwareoplossingen voor de auto-industrie. Garrett Motion Inc. levert zijn producten ook op de aftermarket via distributeurs.

Garrett Motion Inc. is toegewijd aan het leiden van de transformatie van de auto-industrie door het leveren van innovatieve en efficiënte oplossingen voor turbolading en elektrische versterking. Het bedrijf investeert voortdurend in onderzoek en ontwikkeling om de concurrentie voor te blijven en nieuwe technologieën te ontwikkelen die voldoen aan de behoeften van zijn klanten. Daarnaast zet Garrett Motion Inc. zich in voor duurzaamheid en heeft het een aantal initiatieven geïmplementeerd om de impact op het milieu te verminderen. Deze omvatten het gebruik van hernieuwbare energiebronnen, energie-efficiënte processen en het gebruik van recycleerbare materialen.

Garrett Motion Inc. heeft zijn hoofdkantoor in Rolle, Zwitserland, en heeft productiefaciliteiten in Europa, Noord-Amerika en Azië. Het bedrijf heeft wereldwijd meer dan 8.000 mensen in dienst en is toonaangevend in de automobielindustrie. Het is genoteerd aan de New York Stock Exchange en heeft een marktkapitalisatie van meer dan 20 miljard dollar. Garrett Motion Inc. is lid van het United Nations Global Compact, en is erkend door de Dow Jones Sustainability Index voor zijn inzet voor duurzaamheid.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Cyclische consument
Industrieën:
Auto Onderdelen
Ticker:
GTX
CIK:
0001735707
ISIN:
US3665051054
Website:
https://www.garrettmotion.com
Telefoon:
41 21 695 30 00
Herkomst:
Switzerland
Medewerkers:
6.500