U.S. Global Investors, Inc.

Laatste koersupdate: 17 jun. 24 23:00 GMT

Koers:
2,57 US$
Open:
2,57 US$
Vorige sluiten:
2,55 US$
Dagbereik:
2,57 US$ - 2,59 US$
Jaarbereik:
2,47 US$ - 3,30 US$
Winst per aandeel:
0,12
Koers-winstverhouding:
21,42
52 weken Prijsvork:
2,67 US$
Volume:
11.613,00 US$
Gemiddeld volume:
20.447,00 US$

Bedrijfsprofiel voor U.S. Global Investors, Inc.

U.S. Global Investors, Inc. logo

U.S. Global Investors, Inc. is een openbare beleggingsbeheerder die zijn diensten verleent aan beleggingsmaatschappijen, pooled investment vehicles, beleggingsfondsen, hedgefondsen en exchange traded funds. De in 1968 opgerichte onderneming is gevestigd in San Antonio, Texas, en maakt bij haar beleggingen gebruik van een fundamentele en kwantitatieve analyse met een top-down en bottom-up benadering van stock picking.

U.S. Global Investors, Inc. heeft meer dan 4 miljard dollar aan activa onder beheer en verleent al meer dan 50 jaar beleggingsdiensten. Het heeft een team van meer dan 30 professionals, waaronder portefeuillebeheerders, analisten en onderzoeksmedewerkers. Het bedrijf heeft een breed scala aan producten en diensten, waaronder beleggingsfondsen, ETF’s, closed-end fondsen, lijfrentes en meer. Zij biedt individuele en institutionele beleggers ook toegang tot verschillende wereldwijde markten, waaronder de VS, Europa, Azië en opkomende markten.

De onderneming heeft een indrukwekkende staat van dienst en presteert consequent beter dan de S&P 500 en andere benchmarks. Het is erkend door een aantal prestigieuze organisaties, zoals Morningstar, Lipper en Forbes. U.S. Global Investors, Inc. is door de Financial Times ook uitgeroepen tot een van de top 10 beleggingsondernemingen in de Verenigde Staten.

U.S. Global Investors, Inc. streeft ernaar haar klanten uitzonderlijke service en kwalitatief hoogstaand beleggingsadvies te bieden. Het bedrijf biedt een scala aan diensten, waaronder portefeuillebeheer, assetallocatie, portefeuilleconstructie, onderzoek en analyse, en financiële planning. Het biedt ook educatieve middelen en seminars om beleggers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. De onderneming is trots op haar streven naar transparantie, integriteit en uitmuntendheid.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Financiële diensten
Industrieën:
Vermogensbeheer
Ticker:
GROW
CIK:
754811
ISIN:
US9029521005
Website:
https://www.usfunds.com
Telefoon:
210-308-1234
Herkomst:
United States
Medewerkers:
20