Greenidge Generation Holdings Inc.

Laatste koersupdate: 27 feb. 24 23:00 GMT

Koers:
4,14 US$
Open:
4,40 US$
Vorige sluiten:
4,24 US$
Dagbereik:
3,89 US$ - 4,52 US$
Jaarbereik:
1,55 US$ - 9,26 US$
Winst per aandeel:
-609,65
Koers-winstverhouding:
-0,01
52 weken Prijsvork:
4,77 US$
Volume:
441.310,00 US$
Gemiddeld volume:
523.942,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Greenidge Generation Holdings Inc.

Greenidge Generation Holdings Inc. logo

Greenidge Generation Holdings Inc. is een geïntegreerd cryptovaluta-datacenter en energieopwekkingsbedrijf dat sinds 1937 in bedrijf is. Het hoofdkantoor is gevestigd in Fairfield, Connecticut, en het bedrijf exploiteert cryptovaluta-datacenters in zowel New York als South Carolina, evenals een 106 MW-krachtcentrale.

De hoofdmissie van Greenidge Generation Holdings Inc. is het gebruik van hun middelen om hun klanten betrouwbare elektriciteit, innovatieve blockchaintechnologieën en hoogwaardige computingsoplossingen te bieden. Door hun uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van blockchain en cryptovaluta te benutten, kunnen ze hun klanten oplossingen bieden die zowel vooruitstrevend als veilig zijn.

Greenidge Generation Holdings Inc. staat aan de vooravond van de revolutie van cryptovaluta en blockchain. Ze zijn sinds het begin van de jaren 2000 aan de voorhoede van blockchaintechnologie en waren een van de eerste bedrijven die het potentieel van cryptovaluta- en blockchaintoepassingen erkenden.

Greenidge Generation Holdings Inc. is toegewijd aan het bieden van hun klanten schone, betrouwbare en betaalbare energieoplossingen. Ze zijn trots dat ze een van de eerste bedrijven zijn die hun klanten een 100% hernieuwbare energieoptie voor hun datacenters aanbieden. Ze zijn ook toegewijd aan het gebruik van hernieuwbare energiebronnen voor hun krachtcentrale.

Greenidge Generation Holdings Inc. neemt ook trots deel aan hun toewijding aan de lokale gemeenschap. Ze hebben een verscheidenheid aan programma’s gesponsord in de gemeenschappen waar hun faciliteiten zich bevinden, waaronder programma’s voor energie-efficiëntiebewustzijn, hernieuwbare energieworkshops en educatieve evenementen.

Bovendien is Greenidge Generation Holdings Inc. toegewijd aan milieubeheer. Ze hebben een verscheidenheid aan maatregelen geïmplementeerd om hun milieueffect te minimaliseren, zoals het efficiënt benutten van hun capaciteit voor energieopwekking, het investeren in hernieuwbare energiebronnen en het investeren in energie-efficiëntieoplossingen.

Greenidge Generation Holdings Inc. hecht ook veel belang aan transparantie, ethiek en naleving van wettelijke en regelgevende vereisten. Ze hebben interne procedures en praktijken geïmplementeerd die ervoor zorgen dat alle bedrijfsactiviteiten in hun faciliteiten voldoen aan de geldende wetten en regelgeving. Ze zijn ook actief in brancheregulerende en belangenbehartigingsorganisaties, zoals de Blockchain Alliance en de Energy Web Foundation, en zijn toegewijd aan het bevorderen van verantwoord beheer van het milieu, de economie en de samenleving.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Financiële diensten
Industrieën:
Kapitaalmarkt
Ticker:
GREE
CIK:
1844971
ISIN:
US39531G1004
Website:
https://greenidge.com
Telefoon:
315 536 2359
Herkomst:
United States
Medewerkers:
467