Canoo Inc.

Laatste koersupdate: 12 apr. 24 23:00 GMT

Koers:
2,40 US$
Open:
2,21 US$
Vorige sluiten:
2,28 US$
Dagbereik:
2,07 US$ - 2,40 US$
Jaarbereik:
1,22 US$ - 19,50 US$
Winst per aandeel:
-16,56
Koers-winstverhouding:
-0,14
52 weken Prijsvork:
2,90 US$
Volume:
3.464.348,00 US$
Gemiddeld volume:
8.392.644,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Canoo Inc.

Canoo Inc. logo

Canoo Inc. is een mobiliteitstechnologiebedrijf dat elektrische voertuigen ontwerpt, engineert, ontwikkelt en produceert voor commerciële en consumentenmarkten in de Verenigde Staten. Opgericht in 2017 en met het hoofdkantoor in Torrance, Californië, zet het bedrijf zich in om duurzame stedelijke transportoplossingen voor iedereen toegankelijk te maken.

Canoo biedt een verscheidenheid aan elektrische voertuigen, afgestemd op de behoeften van klanten in verschillende markten. Dit omvat lifestyle bestelwagens en multifunctionele bestelwagens voor bedrijven, evenals lifestyle en pick-up voertuigen voor consumenten. Bovendien is de multifunctionele platformarchitectuur van het bedrijf een zelfstandig, volledig functioneel rollend chassisontwerp dat is ontworpen om verschillende voertuiggewichten en rijprofielen te ondersteunen.

Canoo richt zich momenteel op de productie van zijn eerste elektrische multifunctionele bestelwagens (MPDV). Deze voertuigen zijn ontworpen om de flexibiliteit, kostenefficiëntie en milieuduurzaamheid te bieden die veel bedrijven nodig hebben. Het bedrijf werkt ook aan een tweede voertuig, de lifestyle delivery vehicle (LDV). Dit voertuig zal naar verwachting tegen 2022 beschikbaar zijn en zal worden afgestemd op de behoeften van autonome ride-hailingdiensten, alsook op consumenten- en commerciële toepassingen.

Canoo is ook van plan zijn productportfolio uit te breiden door de introductie van nieuwe producten, waaronder bestelwagens, recreatievoertuigen, sport utility voertuigen en terreinwagens. Het bedrijf wil deze voertuigen in de komende jaren op de markt brengen.

Canoo heeft strategische partnerschappen opgezet met auto- en commerciële wagenparkbedrijven, evenals met technologiebedrijven zoals Microsoft, NVIDIA en Bosch, om de innovatie in het domein van de elektrische voertuigen te stimuleren. Het bedrijf heeft ook aanzienlijke investeringen verkregen van Daimler, Hyundai en anderen. Canoo streeft naar veilige, efficiënte, duurzame en betaalbare oplossingen voor stedelijk vervoer en staat met zijn innovatieve aanpak en ervaren team van ingenieurs aan de spits van de revolutie van elektrische voertuigen.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Cyclische consument
Industrieën:
Autofabrikanten
Ticker:
GOEV
CIK:
0001750153
ISIN:
US13803R1023
Website:
https://www.canoo.com
Telefoon:
424 271 2144
Herkomst:
United States
Medewerkers:
805