Greenhill & Co., Inc.

Laatste koersupdate: 30 nov. 23 23:00 GMT

Koers:
14,99 US$
Open:
15,00 US$
Vorige sluiten:
15,01 US$
Dagbereik:
14,99 US$ - 15,00 US$
Jaarbereik:
6,14 US$ - 15,07 US$
Winst per aandeel:
-1,46
Koers-winstverhouding:
-10,27
52 weken Prijsvork:
14,81 US$
Volume:
720.115,00 US$
Gemiddeld volume:
278.707,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Greenhill & Co., Inc.

Greenhill & Co., Inc. logo

Greenhill & Co., Inc. is een onafhankelijke investeringsbank die financiële en strategische adviesdiensten aanbiedt aan bedrijven, samenwerkingsverbanden, institutionele beleggers en overheden over de hele wereld. Het portfolio van de onderneming omvat onder meer fusies en overnames, afstotingen, herstructureringen, financiering, particuliere kapitaalverhoging en transactieonderhandelingen. Greenhill biedt ook advies aan klanten over strategische zaken zoals verdediging tegen activistische aandeelhouders en venture capital-projecten, waarderingen, structuuralternatieven en de timing en prijsstelling van transacties.

Greenhill biedt ook herstructureringsadviesdiensten aan schuldeisers, crediteuren, overheden en andere belanghebbenden en helpt bedrijven en activa in moeilijkheden bij het zoeken naar kopers en bij het benutten van incrementele waardebronnen. Bovendien biedt het bedrijf ook advies over private plaatsingen van schuld en gestructureerd kapitaal, herfinanciering van bestaande schuldfaciliteiten, onderhandelingen over verbintenissen en wijzigingen en het optreden als onafhankelijk adviseur.

De financiële adviesdiensten van Greenhill omvatten ook advies aan pensioenfondsen, fondsen en andere institutionele beleggers over transacties met alternatieve activa. Ze bieden zelfs advies aan sponsors van alternatieve activa-fondsen over particuliere kapitaalverhoging, financiering, herstructurering en liquiditeitsopties, waarderingen en andere gerelateerde diensten.

Greenhill werd in 1996 opgericht en heeft zijn hoofdkantoor in New York, New York. De afgelopen jaren heeft het bedrijf zich internationaal uitgebreid, met kantoren in Europa en Azië. Het bedrijf heeft ook een netwerk van executives en medewerkers op meer dan 30 locaties over de hele wereld. Het bedrijf heeft meer dan 1.000 opdrachten voor corporate finance en strategisch advies voor zijn klanten voltooid. Bovendien staat Greenhill al jarenlang in de top van de onafhankelijke investeringsbanken in de Verenigde Staten.

Beurzen:
NYSE
Sector:
Financiële diensten
Industrieën:
Kapitaalmarkt
Ticker:
GHL
CIK:
1282977
ISIN:
US3952591044
Website:
https://www.greenhill.com
Telefoon:
212 389 1500
Herkomst:
United States
Medewerkers:
364