Gambling.com Group Limited

Laatste koersupdate: 12 jul. 24 23:00 GMT

Koers:
8,48 US$
Open:
8,39 US$
Vorige sluiten:
8,31 US$
Dagbereik:
8,37 US$ - 8,55 US$
Jaarbereik:
7,51 US$ - 14,83 US$
Winst per aandeel:
0,49
Koers-winstverhouding:
17,31
52 weken Prijsvork:
8,19 US$
Volume:
105.996,00 US$
Gemiddeld volume:
170.436,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Gambling.com Group Limited

Gambling.com Group Limited logo

Gambling.com Group Limited is een toonaangevende prestatie-marketingbedrijf voor de online gaming- en sportweddenindustrie, dat in 2006 is opgericht met zijn hoofdkantoor gevestigd in St. Helier, Jersey. Het bedrijf specialiseert zich in het bieden van uitgebreide digitale marketingdiensten aan klanten in de iGaming- en sportweddensectoren. Door de jaren heen heeft Gambling.com Group Limited een uitgebreid portfolio van zeer succesvolle en internationaal erkende websites ontwikkeld, zoals Gambling.com en Bookies.com.

Sinds de oprichting heeft Gambling.com Group Limited een reputatie opgebouwd voor het bieden van hoogwaardige diensten die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van hun klanten. Het bedrijf biedt een breed scala aan diensten, van SEO en SEM tot contentmarketing en adverteren. Daarnaast heeft het bedrijf een gespecialiseerd team van ervaren professionals die gespecialiseerd zijn in het ontwikkelen van aangepaste digitale mediadiensten voor de iGaming- en sportweddensector.

In de afgelopen jaren is Gambling.com Group Limited een pionier geweest op het gebied van innovatie in de online gaming-industrie. Het bedrijf is aggressief geweest in zijn pogingen om te profiteren van de enorme groei van de sector en heeft succes gehad bij het ontwikkelen van andere producten en diensten die kunnen helpen om de klantenkring en de omzet van de iGaming- en sportweddensectoren verder te vergroten. Bijvoorbeeld, in 2017 lanceerde het bedrijf Bookies.com - een toonaangevende vergelijkingssite voor sportweddenschappen. Op dezelfde manier update Gambling.com Group Limited zijn website voortdurend met de laatste nieuws uit de branche, evenals nieuwe en verbeterde functies om de gebruikerservaring te verbeteren.

Het bedrijf heeft ook belangrijke investeringen gedaan in het ontwikkelen van nieuwe technologieën en diensten die bookmakers en exploitanten kunnen helpen om aan de eisen van vandaag te voldoen. Bijvoorbeeld, in 2020 introduceerde Gambling.com Group Limited een nieuw risicobeheersplatform dat gebruikmaakt van geavanceerde algoritmen om risico’s te beoordelen en een portefeuille van een bookmaker te optimaliseren. Dit platform helpt bookmakers om hun blootstelling beter te beheren en de volatiliteit van hun rendementen te verminderen.

Over het algemeen heeft Gambling.com Group Limited zichzelf gevestigd als een leider in de online gaming- en sportweddenindustrie. Door hun innovatie, toewijding en toewijding aan uitmuntendheid heeft het bedrijf consistent uitstekende diensten en producten aan klanten geleverd. Met een team van ervaren professionals en een suite aan innovatieve toepassingen blijft Gambling.com Group Limited een pionier in de gaming- en sportweddenindustrie.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Cyclische consument
Industrieën:
Gokken
Ticker:
GAMB
CIK:
1839799
ISIN:
JE00BL970N11
Website:
https://www.gambling.com/corporate
Telefoon:
353 1 903 8375
Herkomst:
Jersey
Medewerkers:
229