Futu Holdings Limited

Laatste koersupdate: 27 feb. 24 23:00 GMT

Koers:
52,96 US$
Open:
52,26 US$
Vorige sluiten:
51,34 US$
Dagbereik:
51,89 US$ - 54,45 US$
Jaarbereik:
35,91 US$ - 67,49 US$
Winst per aandeel:
3,97
Koers-winstverhouding:
13,34
52 weken Prijsvork:
49,78 US$
Volume:
1.885.507,00 US$
Gemiddeld volume:
1.499.980,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Futu Holdings Limited

Futu Holdings Limited logo

Futu Holdings Limited is een wereldwijd fintech-platform dat een geïntegreerd digitaal vermogensbeheerplatform biedt aan wereldwijde beleggers. Het heeft hoofdkantoren in Hongkong, maar biedt ook zijn diensten aan in de VS, Singapore en het vasteland van China. Opgericht in 2007, opereerde het aanvankelijk als een online makelaar en vermogensbeheerplatform. In de loop der jaren is het bedrijf sterk gegroeid en heeft het zijn diensten en operaties uitgebreid om een van de grootste onafhankelijke online makelaars en vermogensbeheerbedrijven ter wereld te worden.

Het bedrijf biedt een breed scala aan diensten, waaronder handel, clearing, settlement services, margefinanciering en effectenleningsdiensten en voorraadrendementsversterkingsprogramma’s. Zijn online vermogensbeheerdiensten, onder de merknaam Futu Money Plus, worden aangeboden via zijn Futubull- en moomoo-platforms, waarmee toegang wordt verkregen tot beleggingsfondsen, privéfondsen en obligaties. Bovendien biedt Futu Holdings Limited ook marktdata- en informatiediensten en een open forum onder het NiuNiu Community-platform, waarmee gebruikers en klanten inzichten kunnen delen, vragen kunnen stellen en ideeën kunnen uitwisselen.

Het bedrijf heeft ook Futu I&E opgericht, een dochteronderneming die corporate klanten oplossingen biedt voor IPO-abonnementen en aandelenoptieplannen voor werknemers. Bovendien heeft Futu Holdings Limited onlangs ook Futu Prime gelanceerd, een premium digitaal vermogensbeheerplatform, waarmee beleggers toegang krijgen tot een selectie van digitale activa van professionele beleggingsfondsenbeheerders.

Futu Holdings Limited is toegewijd aan het leveren van hoogwaardige en uitgebreide digitale vermogensbeheerdiensten aan zijn klanten wereldwijd. Het is een van de weinige bedrijven die gereguleerd worden door de Securities and Futures Commission van Hongkong en een SFC Type 1- en Type 2-vergunning heeft, waardoor wordt gewaarborgd dat zijn diensten voldoen aan de nieuwste regelgevingsnormen. Bovendien heeft het bedrijf ook reguliere goedkeuringen verkregen van de VS, Singapore en het vasteland van China, waardoor het zijn financiële diensten naar die regio’s kan uitbreiden.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Financiële diensten
Industrieën:
Kapitaalmarkt
Ticker:
FUTU
CIK:
1754581
ISIN:
US36118L1061
Website:
https://www.futuholdings.com
Telefoon:
852 2523 3588
Herkomst:
Hong Kong
Medewerkers:
2.318