Farfetch Limited

Laatste koersupdate: 15 dec. 23 23:00 GMT

Koers:
0,64 US$
Open:
0,76 US$
Vorige sluiten:
0,74 US$
Dagbereik:
0,64 US$ - 0,76 US$
Jaarbereik:
0,53 US$ - 8,02 US$
Winst per aandeel:
-2,29
Koers-winstverhouding:
-0,28
52 weken Prijsvork:
1,50 US$
Volume:
36.467.567,00 US$
Gemiddeld volume:
21.943.198,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Farfetch Limited

Farfetch Limited logo

Farfetch Limited biedt samen met haar dochterondernemingen een online marktplaats voor luxe modeartikelen in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en internationaal. Het is actief via drie segmenten: Digital Platform, Brand Platform en In-Store. Het bedrijf exploiteert Farfetch.com, een online marktplaats, en de Farfetch app voor retailers en merken. Het biedt ook webdesign, ontwikkeling en distributieoplossingen voor retailers en merken. Per 31 december 2021 exploiteert zij twee Browns winkels, twee Stadium Goods winkels en twaalf New Guards Off-White winkels, alsmede drie Ambush winkels, twee Palm Angels winkels en drie Off-White verkooppunten. Daarnaast exploiteert zij ongeveer zestig franchisewinkels van New Guards en vier seizoenswinkels onder verschillende merken. Farfetch Limited is opgericht in 2007 en heeft haar hoofdkantoor in Londen, het Verenigd Koninkrijk.

Beurzen:
NYSE
Sector:
Cyclische consument
Industrieën:
Detailhandel via internet
Ticker:
FTCH
CIK:
1740915
ISIN:
KY30744W1070
Website:
https://aboutfarfetch.com
Telefoon:
44 20 7549 5900
Herkomst:
United Kingdom
Medewerkers:
6.464

Farfetch Limited Nieuws

Farfetch: Nog een leider op het gebied van e-commerce in luxe

Farfetch: Nog een leider op het gebied van e-commerce in luxe

Seeking Alpha

Wij denken dat de focus van Farfetch op het sneller groeiende luxemarktsegment voordeel kan opleveren, met een verwachte CAGR van 13,2% ten opzichte van de totale kledingmarkt van 5,2%. Bij tegenwind verwachten wij dat de klantengroei zal vertragen tot 7,8% op jaarbasis in 2022, maar zich daarna zal herstellen tot een vijfjarig gemiddelde van 10%.

Farfetch Limited Persberichten

Farfetch en outlier ventures kondigen eerste cohort aan voor dream assembly base camp

London ( business wire) # dabc farfetch limited ( nyse ftch), het toonaangevende wereldwijde platform voor de luxe mode industrie, en outlier ventures, de toonaangevende wereldwijde web3 accelerator en investeerder, hebben vandaag het eerste cohort start ups voor het dream assembly base camp accelerator programma aangekondigd.

Farfetch maakt resultaten tweede kwartaal 2022 bekend

Londen ( business wire) farfetch limited ( nyse ftch), het toonaangevende wereldwijde platform voor de luxe mode industrie, heeft vandaag de financiële resultaten over het tweede kwartaal van 30 juni 2022 bekendgemaakt. josé neves, oprichter, voorzitter en ceo van farfetch, zei " bij farfetch is het onze missie om het wereldwijde platform voor luxe te zijn. deze week vierden we een belangrijke stap in die richting, met een transformerende deal ter bevordering van ons luxury new retail ( lnr) partnerschap met richemont. " sinds de overname van brown

Farfetch publiceert milieu , sociaal en bestuursverslag 2021

Londen ( business wire) farfetch limited ( nyse ftch), het toonaangevende wereldwijde platform voor de luxe mode industrie, kondigde vandaag aan dat het zijn milieu , sociale en bestuursverslag 2021 (' esg') heeft gepubliceerd. het rapport belicht de esg initiatieven van farfetch en de vooruitgang van het bedrijf op weg naar de duurzaamheidsdoelstellingen voor 2030. het rapport is toegankelijk via het tabblad " esg" van de website voor investeerdersrelaties van het bedrijf, HTTP farfetchinvestors. com, waar geïnteresseerden ook een lijst met advertenties kunnen vinden.

Farfetch en neiman marcus group kondigen de closing aan van een minderheidsinvestering van 200 miljoen door farfetch in neiman marcus group

Dallas , 31 mei 2022 prnewswire neiman marcus group ( nmg), de grootste geïntegreerde luxe retailer in de v. s. en de moedermaatschappij van merken als neiman marcus en bergdorf goodman, kondigde de afronding aan van de minderheidsinvestering van 200 miljoen dollar door farfetch limited ( nyse ftch), het toonaangevende wereldwijde platform voor de luxe mode industrie, in nmg en de ondertekening van de commerciële overeenkomsten met farfetch platform solutions ( fps). nmg zal de opbrengst gebruiken om de groei en innovatie verder te versnellen door middel van investeringen in technologie en digitale mogelijkheden om het leven van haar klanten buitengewoon te maken.

Bronstein, gewirtz & grossman, LLC brengt aandeelhouders op de hoogte van farfetch ltd. ( ftch) onderzoek

New york ( business wire) advocaat bronstein, gewirtz & grossman, LLC onderzoekt mogelijke claims namens kopers van farfetch ltd. (" farfetch" of het " bedrijf") ( nyse ftch). beleggers die tussen 22 maart 2021 en 29 maart 2021 aandelen farfetch hebben gekocht, worden aangemoedigd om aanvullende informatie te verkrijgen en mee te werken aan het onderzoek door de site van het kantoor te bezoeken www. bgandg. com ftch. het onderzoek betreft de vraag of farfetch en bepaalde van haar functionarissen en of directeuren