FinServ Acquisition Corp. II

Laatste koersupdate: 07 dec. 23 20:18 GMT

Koers:
10,34 US$
Open:
10,34 US$
Vorige sluiten:
10,32 US$
Dagbereik:
10,34 US$ - 10,34 US$
Jaarbereik:
9,90 US$ - 11,50 US$
Winst per aandeel:
0,13
Koers-winstverhouding:
79,54
52 weken Prijsvork:
10,36 US$
Volume:
372,00 US$
Gemiddeld volume:
2.117,00 US$

Bedrijfsprofiel voor FinServ Acquisition Corp. II

FinServ Acquisition Corp. II logo

Finserv Acquisition Corp. II is een special purpose acquisition company (SPAC) gevestigd in New York, New York. Het bedrijf is opgericht in 2020 en richt zich op het bewerkstelligen van een fusie, kapitaalruil, overname van activa, aankoop van aandelen, reorganisatie of soortgelijke bedrijfscombinatie met een of meer bedrijven. Het wil zich specifiek richten op het identificeren van bedrijven in de FinTech- en financiële dienstensector.

Finserv Acquisition Corp. II wordt geleid door een team van ervaren leidinggevenden. Voorzitter en CEO is Michael Forman, een veteraan in de financiële dienstverlening. Hij wordt vergezeld door CFO en bestuurder, David S. Feldman, en bestuurder, Robert L. Friedman.

Finserv Acquisition Corp. II is momenteel bezig met het aantrekken van kapitaal voor de financiering van haar bedrijfscombinatie met een doelbedrijf. Het bedrijf biedt tot $350 miljoen aan in zijn eerste openbare aanbieding (IPO). De opbrengst van het aanbod zal worden gebruikt om de overname te financieren en aanverwante uitgaven te betalen.

Finserv Acquisition Corp. II wordt gesponsord door FS Acquisition Corp. II, een vennootschap uit Delaware en een volledige dochteronderneming van FS Investments. FS Investments is een toonaangevende beheerder van alternatieve beleggingsfondsen, waaronder private equity-, vastgoed-, infrastructuur- en kredietfondsen. Het bedrijf heeft meer dan 50 miljard dollar aan activa onder beheer. Daarnaast heeft FS Investments een sterke staat van dienst in het investeren in de financiële dienstverlening en FinTech industrieën. Deze ervaring geeft Finserv Acquisition Corp. II toegang tot een uitgebreid netwerk van deskundigen en middelen om een succesvolle bedrijfscombinatie te identificeren en af te ronden.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Financiële diensten
Industrieën:
Shell Bedrijven
Ticker:
FSRX
CIK:
1834336
ISIN:
US31809Y1038
Website:
https://fsrx.finservacquisition.com
Telefoon:
929 529 7125
Herkomst:
United States
Medewerkers:
3