Fisker Inc.

Laatste koersupdate: 25 mrt. 24 15:35 GMT

Koers:
0,09 US$
Open:
0,09 US$
Vorige sluiten:
0,12 US$
Dagbereik:
0,09 US$ - 0,09 US$
Jaarbereik:
0,09 US$ - 7,22 US$
Winst per aandeel:
-2,22
Koers-winstverhouding:
-0,04
52 weken Prijsvork:
0,60 US$
Volume:
62.229.286,00 US$
Gemiddeld volume:
83.822.532,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Fisker Inc.

Fisker Inc. logo

Fisker Inc. ontwikkelt, produceert, verkoopt, least of verkoopt elektrische voertuigen. Het bedrijf is ook betrokken bij asset-light automotive business. Het is actief via de segmenten The White Space, The Value en The Conservative Premium. Daarnaast biedt het bedrijf fisker flexible platform agnostic design , een proces dat elektrische voertuigen in specifieke segmentgrootte ontwikkelt en ontwerpt. Het bedrijf werd opgericht in 2016 en heeft zijn hoofdkantoor in Manhattan Beach, Californië.

Beurzen:
NYSE
Sector:
Cyclische consument
Industrieën:
Autofabrikanten
Ticker:
FSR
CIK:
1720990
ISIN:
US33813J1060
Website:
https://www.fiskerinc.com
Telefoon:
833 434 7537
Herkomst:
United States
Medewerkers:
700

Fisker Inc. Nieuws

Handelsvolume op Fisker is elektrisch! Uptrend ingezet?

Handelsvolume op Fisker is elektrisch! Uptrend ingezet?

MarketBeat

De stijging van 15% op 27 januari kwam er nadat Tesla beter dan verwachte winstcijfers voor het vierde kwartaal had aangekondigd, waardoor de Tesla-aandelen en die van verschillende vergelijkbare EV-aandelen een hoge vlucht namen - een broodnodige impuls voor een sector die in 2022 in het slop raakte.

Fisker Inc. (FSR) stijgt 15,0%: Zit er nog meer opwaartse beweging in het aandeel?

Fisker Inc. (FSR) stijgt 15,0%: Zit er nog meer opwaartse beweging in het aandeel?

Zacks Investment Research

Fisker Inc. (FSR) was afgelopen sessie een grote beweger op een hoger dan gemiddeld handelsvolume. De laatste trend in winstramingsherzieningen zou het aandeel niet kunnen helpen om op korte termijn hoger te gaan.

EV-bedrijfsnieuws voor de maand december 2022

EV-bedrijfsnieuws voor de maand december 2022

Seeking Alpha

Wereldwijde verkoop van elektrische auto's in nov. 2022 naar schatting meer dan 1 miljoen. De verkoop in China steeg met 50% j-o-j tot een aandeel van 35%. Europa stijgt met 26% j-o-j tot een aandeel van ~28%. Aandeel VS ~6%. Nieuws over de EV-markt - Tegen 2029 zouden elektrische voertuigen een derde van de Noord-Amerikaanse markt kunnen vertegenwoordigen en ongeveer 26% van de wereldwijd geproduceerde voertuigen.

Insiders van Fisker kopen aandelen, gaan in tegen Fuzzy Panda Short Raid

Insiders van Fisker kopen aandelen, gaan in tegen Fuzzy Panda Short Raid

24/7 Wall Street

Top insiders van Fisker (US:FSR), waaronder de oprichters, kochten maandag aandelen Fisker op de open markt na onrust en aandelenverlies na een rapport van short seller Fuzzy Panda Research.

CEO Henrik Fisker heeft zojuist het aandeel FSR verdubbeld

CEO Henrik Fisker heeft zojuist het aandeel FSR verdubbeld

InvestorPlace

Het aandeel Fisker (NYSE: FSR ) staat vandaag volop in de belangstelling na aankopen door insiders van drie topmanagers. Zowel CEO Henrik Fisker als CFO en COO Geeta Gupta-Fisker hebben gemeld dat ze elk 33.700 aandelen gewone aandelen klasse A hebben gekocht.

5 Bekende koopaandelen die roodgloeiend waren maar nu onder $10 handelen

5 Bekende koopaandelen die roodgloeiend waren maar nu onder $10 handelen

24/7 Wall Street

Hoewel het grootste deel van Wall Street zich richt op large-cap en mega-cap aandelen, omdat deze een zekere mate van veiligheid en liquiditeit bieden, zijn veel beleggers beperkt in het aantal aandelen dat zij kunnen kopen.

Fisker Inc. Persberichten

Fisker bevestigt geen bankgarantie met magna en bezit intellectueel eigendom voor het fisker ocean ev platform

Los angeles ( business wire ) fisker inc. ( nyse fsr) (" fisker") heeft gereageerd op een rapport gepubliceerd door fuzzy panda research. op dec. 1, 2022, heeft fisker een " cease and DES ist" brief afgegeven aan het bedrijf, dat een shortpositie in fisker aandelen aankondigde op hetzelfde moment dat het een vermeende beoordeling publiceerde met talrijke valse en misleidende beweringen over de bedrijfsactiviteiten van fisker en zijn relatie met productiepartner magna.

Fisker ocean ' s werelds meest duurzame voertuig start productie op schema

Los angeles ( business wire ) fisker inc. ( nyse fsr) (" fisker") gepassioneerd ontwerper van ' s werelds meest duurzame elektrische voertuigen en geavanceerde mobiliteitsoplossingen start vandaag volgens schema met de productie van de volledig elektrische fisker ocean suv. na iets meer dan twee jaar intensieve ontwikkeling is het voertuig aangekomen met kwaliteit van wereldklasse en toekomstgerichte gebruikerservaringen. de uitrolstrategie van fisker omvat ook een continue over the air ( ota) upgrade van functiepakketten.

Fisker bereikt productiemijlpalen voor november start productie volledig elektrische fisker ocean

Los angeles ( business wire) # evs fisker inc. ( nyse fsr) (" fisker") gepassioneerd ontwerper van ' s werelds meest duurzame elektrische voertuigen en geavanceerde mobiliteitsoplossingen bereikt productiemijlpalen nu 95 prototype fisker oceans al uit het productiesysteem van partner magna steyr zijn gerold. fisker zal de eerste voertuigen gebruiken om onderhoudsmedewerkers op te leiden, strenge tests uit te voeren en de volledig elektrische suv met vijf passagiers op negen markten te presenteren. " het is fantastisch om te zien hoe de

Volledig elektrische fisker ocean gepland voor 2022 mondial de l' auto in parijs

Los angeles ( business wire) # evs fisker inc. ( nyse fsr) (" fisker") gepassioneerd ontwerper van ' s werelds meest duurzame elektrische voertuigen en geavanceerde mobiliteitsoplossingen zal zijn volledig elektrische fisker ocean suv presenteren op de mondial de l' auto van 2022 die wordt gehouden op de parijse expo porte de versailles van 17 tot 23 OK tober 2022. " ik ben verheugd om de fisker ocean op de franse markt te brengen tijdens de iconische mondial de l' auto met onze vlootpartner agilauto van crédit agricole consumer finance," voorzitter en ceo hen

Fisker en wallbox werken wereldwijd samen voor oplaadoplossingen voor ev' s thuis

Los angeles ( business wire) # evs fisker inc. ( nyse fsr) (" fisker") gepassioneerd ontwerper van ' s werelds meest duurzame elektrische voertuigen en geavanceerde mobiliteitsoplossingen en wallbox ( nyse wbx), wereldwijd toonaangevend leverancier van oplossingen voor elektrische voertuigen en energiebeheer, benoemen wallbox tot fisker' s wereldwijde partner voor thuis ev oplaadoplossingen. fisker en wallbox werken samen om eigenaars van een fisker ev thuisladers van wallbox aan te bieden via de website van fisker in de vs, canada en nederland.

Volledig elektrische fisker ocean gepland voor 2022 oslo motor show, markeert noors debuut

Los angeles ( business wire) # evs fisker inc. ( nyse fsr) (" fisker") gepassioneerd ontwerper van ' s werelds meest duurzame elektrische voertuigen en geavanceerde mobiliteitsoplossingen zal zijn volledig elektrische fisker ocean suv laten zien op de oslo motor show van 28 30 OK tober 2022, waarmee het in californië gevestigde bedrijf zijn eerste stap in noorwegen zet. " noorwegen is een van onze negen LAN ceringslanden, dus het is bijzonder belangrijk voor ons om deel te nemen aan de 2022 oslo motor show slechts enkele weken voor de start van de productie.

Milken institute veilt volledig elektrische, limited edition fisker ocean one voor 170.000

Southampton, n. y. ( business wire) # evs fisker inc. ( nyse fsr) (" fisker") gepassioneerd maker van ' s werelds meest duurzame elektrische voertuigen en geavanceerde mobiliteitsoplossingen nam deel aan de 8 e jaarlijkse milken institute hamptons dialogues, waar de bi partisan thinktank een limited edition fisker ocean one veilde voor 170.000 in minder dan vijf minuten van levendig bieden onder de meer dan 150 deelnemers, waarbij de opbrengst ten goede kwam aan de prostaatkanker stichting. " het was een eer om deel te nemen

Milken institute veilt volledig elektrische fisker ocean one op 2022 hamptons dialogues ten bate van prostate cancer foundation

Los angeles ( business wire) # evs fisker inc. ( nyse fsr) (" fisker") gepassioneerd ontwerper van ' s werelds meest duurzame elektrische voertuigen en geavanceerde mobiliteitsoplossingen brengt de fisker ocean naar de 2022 hamptons dialogues van het milken institute. de onpartijdige denktank veilt een limited edition fisker ocean one ten behoeve van de prostate cancer foundation ( PC f) tijdens de galareceptie zaterdagavond in southampton. de 8 e jaarlijkse milken institute hamptons dialogues heeft vier thema' s.

Fisker ocean in trek bedrijf overweegt productie uitbreiding tot meer dan 50.000 stuks per jaar nu sport en ultra uitvoering in de vs uitverkocht zijn; groot enthousiasme zet toon voor mogelijke amerikaanse productie

Los angeles ( business wire) # evs fisker inc. ( nyse fsr) (" fisker") gepassioneerd ontwerper van ' s werelds meest duurzame elektrische voertuigen en geavanceerde mobiliteitsoplossingen kondigt aan dat het huidige fisker ocean productieaantal van 50.000 per jaar in 2024 kan worden uitgebreid als gevolg van de grote vraag van consumenten over de hele wereld. in juli 2022 was de limited launch edition van de fisker ocean one met 5.000 stuks in slechts 30 dagen wereldwijd uitverkocht, en de wachtlijst, mocht er een beschikbaar komen, bedraagt meer dan 1.000 stuks. de fisker o