Fresh Tracks Therapeutics, Inc.

Laatste koersupdate: 18 jun. 24 20:36 GMT

Koers:
0,93 US$
Open:
0,93 US$
Vorige sluiten:
0,93 US$
Dagbereik:
0,93 US$ - 0,93 US$
Jaarbereik:
0,56 US$ - 1,10 US$
Winst per aandeel:
-1,06
Koers-winstverhouding:
-0,87
52 weken Prijsvork:
0,91 US$
Volume:
2.340,00 US$
Gemiddeld volume:
18.034,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Fresh Tracks Therapeutics, Inc.

Fresh Tracks Therapeutics, Inc. logo

Fresh Tracks Therapeutics, Inc. is een klinisch farmaceutisch bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling van voorgeschreven therapeutica voor de behandeling van auto-immuunziekten, ontstekingsziekten en andere invaliderende ziekten. Het bedrijf is gevestigd in Boulder, Colorado en werd opgericht in 2009. Het stond voorheen bekend als Brickell Biotech, Inc. en veranderde zijn naam in Fresh Tracks Therapeutics, Inc. in september 2022.

Fresh Tracks Therapeutics, Inc. heeft een portfolio van onderzoeksgeneesmiddelen voor de behandeling van verschillende auto-immuunziekten, ontstekingsziekten en andere invaliderende ziekten. Het belangrijkste productkandidaat van het bedrijf, sofpironium bromide, heeft fase III klinische proeven voltooid voor de behandeling van primaire axillaire hyperhidrose. Daarnaast ontwikkelt het bedrijf BBI-02, een orale DYRK1A-remmer voor de behandeling van auto-immuun- en ontstekingsziekten, en BBI-10, een covalente stimulator van interferon genen remmer voor de mogelijke behandeling van auto-inflammatoire en zeldzame genetische ziekten, evenals volgende generatie kinase remmers.

Het bedrijf heeft verschillende licentie- en samenwerkingsovereenkomsten met Carna Biosciences, Inc., Voronoi Inc., Bodor Laboratories, Inc. en Dr. Nicholas S. Bodor, en AnGes, Inc. Fresh Tracks Therapeutics, Inc. is actief betrokken bij het onderzoek en de ontwikkeling van nieuwe therapeutica voor de behandeling van auto-immuunziekten, ontstekingsziekten en andere invaliderende ziekten.

Het bedrijf richt zich op het brengen van innovatieve behandelingen voor patiënten met onvervulde medische behoeften. Het is toegewijd aan het leveren van veilige en effectieve behandelingen aan patiënten en hun families. Het bedrijf heeft een ervaren managementteam en een zeer ervaren raad van bestuur, met uitgebreide ervaring in de biofarmaceutische industrie. Het bedrijf is ook toegewijd aan het werken met regelgevende instanties om ervoor te zorgen dat zijn producten voldoen aan de hoogste normen van veiligheid en effectiviteit.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Gezondheidszorg
Industrieën:
Biotechnologie
Ticker:
FRTX
CIK:
819050
ISIN:
US10802T2042
Website:
https://www.frtx.com
Telefoon:
720 505 4755
Herkomst:
United States
Medewerkers:
13