Frontline Ltd.

Laatste koersupdate: 29 mei 24 23:00 GMT

Koers:
28,72 US$
Open:
29,00 US$
Vorige sluiten:
29,21 US$
Dagbereik:
28,56 US$ - 29,09 US$
Jaarbereik:
13,35 US$ - 29,39 US$
Winst per aandeel:
3,02
Koers-winstverhouding:
9,51
52 weken Prijsvork:
24,69 US$
Volume:
1.673.073,00 US$
Gemiddeld volume:
1.661.521,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Frontline Ltd.

Frontline Ltd. logo

Frontline Ltd. is een scheepvaartmaatschappij die algemeen wordt beschouwd als een van ’s werelds toonaangevende zeetransporteurs van ruwe olie en olieproducten. Opgericht in 1985 en gevestigd in Hamilton, Bermuda, staat het bedrijf bekend om zijn vloot van 70 schepen, waardoor het zijn klanten een snelle en betrouwbare service kan bieden. Naast hun hoofdactiviteiten van transport en verscheping, staat Frontline Ltd. ook bekend om het aanbieden van charter-, aankoop- en verkoopdiensten voor schepen van alle maten.

Frontline Ltd. blijft in de voorhoede van de industrie en blijft groeien en zich aanpassen aan de veranderende behoeften van de markt. In de afgelopen jaren hebben zij hun activiteiten gediversifieerd met het leasen en exploiteren van FSO-schepen (floating storage and offloading) en het leveren van offshore ondersteuningsdiensten. Zij zijn ook verder gegaan dan hun kernactiviteiten, namelijk het vervoer van ruwe olie en olieproducten, en bieden nu diensten aan voor diverse industrieën, waaronder het vervoer van bulkvloeistoffen, chemicaliën en vloeibaar aardgas (LNG).

Het bedrijf is ook afgestemd op de moderne uitdagingen van de transportsector, zoals milieubescherming, veiligheidsnormen en waardeoptimalisatie. Daartoe hebben zij een geavanceerd operatief systeem ingevoerd dat hen in staat stelt hun activiteiten te optimaliseren en tegelijkertijd te blijven voldoen aan de hoogste milieu- en veiligheidsnormen. Bovendien zijn zij actief betrokken bij initiatieven die de ontwikkeling van innovatieve oplossingen en technologieën in de scheepvaartindustrie ondersteunen en tegelijkertijd duurzame praktijken bevorderen.

Hun inzet voor duurzaamheid werd in 2020 versterkt toen zij een overeenkomst tekenden met de Ocean Conservancy die gericht was op oceaanbescherming en schone scheepvaart. Als onderdeel van de overeenkomst stemden zij ermee in deel te nemen aan de Trash Free Seas Alliance van de Ocean Conservancy. Ze hebben ook de VN Sustainable Development Goals Pledge geïmplementeerd, die zich richt op sociale verantwoordelijkheid en ecologisch bewustzijn.

Naast hun toewijding aan duurzaamheid en oceaanbescherming is Frontline Ltd. zich ook bewust van hun sociale verantwoordelijkheden. Ze zijn actief in het sponsoren van goede doelen, nemen deel aan activiteiten voor de gemeenschap en geven financiële steun aan lokale organisaties. Ze hebben samengewerkt met verschillende organisaties, waaronder de Internationale Maritieme Organisatie (IMO) en de Wereld Maritieme Universiteit (WMU), om onderwijs en duurzaamheid in de scheepvaartindustrie verder te bevorderen. Als erkenning voor hun inspanningen heeft Frontline Ltd. meerdere prijzen ontvangen, zoals de IMO Award for Excellence in Maritime Safety en de WMU Award for Outstanding Achievement in Maritime Education.

Beurzen:
NYSE
Sector:
Energie
Industrieën:
Olie & Gas Midstream
Ticker:
FRO
CIK:
913290
ISIN:
BMG3682E1921
Website:
https://www.frontline.bm
Telefoon:
14412956935
Herkomst:
Bermuda
Medewerkers:
79